Sidan innehåller annonslänkar
Acqua Di Parma

Acqua Di Parma Colonias Hand Cream

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Används i kombination med handsåpe eller pulversåpe, eller bara som en del av din dagliga vårdrutin, mjukar den här lätta handkrämen huden och ger långvarigt skydd. Den har en snabbt absorberande konsistens som lämnar händerna snyggt silkeslen vid beröring. Berikat med panthenol, sheasmör och aprikoskärnolja, ger formeln ett maximalt skydd för huden tack vare dess filmbildande och mjukgörande egenskaper. Handkrämen kommer i en praktisk dispenser packad i ett Acqua di Parma gult fall.300 ml
Acqua Di Parma Colonias Hand Cream


Beställ Acqua Di Parma Colonias Hand Cream på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Acqua Di Parma Colonias Hand Cream inom kategorin Acqua Di Parma.

Kategori: Acqua Di Parma
Artikelnummer: 2217-179-0300

Från kunskapsbanken

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.

Parma

Parma är en norditaliensk stad och kommun med 196 518 invånare (2018).. Den är huvudort i provinsen Parma i regionen Emilia-Romagna. Parma är känt bland annat för sin livsmedelsindustri, och här ligger EU:s gemensamma myndighet för livsmedelssäkerhet, EFSA (European Food and Safety Authority). Staden är också ett biskopssäte. Under 1990-talet blev staden också känd för fotbollsklubben Parma FC, som hade stora framgångar, med spelare som Faustino Asprilla, Dino Baggio, Tomas Brolin och Gianfranco Zola.