Acqua Di Parma

Acqua Di Parma Colonia Essenza After Shave Balm 100 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En flytande och mjuk gelemulsion parfymerad med sofistikerade noter av Colonia Essenza. Den återfuktar och motverkar irritation efter rakning med sin välgörande och uppfriskande effekt.100ml
Acqua Di Parma Colonia Essenza After Shave Balm 100 ml


Beställ Acqua Di Parma Colonia Essenza After Shave Balm 100 ml på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Acqua Di Parma Colonia Essenza After Shave Balm 100 ml inom kategorin Aftershave.

Kategori: Aftershave
Artikelnummer: 2217-111-0100
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.

Parma

Parma är en norditaliensk stad och kommun med 196 518 invånare (2018).. Den är huvudort i provinsen Parma i regionen Emilia-Romagna. Parma är känt bland annat för sin livsmedelsindustri, och här ligger EU:s gemensamma myndighet för livsmedelssäkerhet, EFSA (European Food and Safety Authority). Staden är också ett biskopssäte. Under 1990-talet blev staden också känd för fotbollsklubben Parma FC, som hade stora framgångar, med spelare som Faustino Asprilla, Dino Baggio, Tomas Brolin och Gianfranco Zola.

Balm

Balm kan syfta på: Balm, Florida Balm bei Günsberg Balm bei Messen

1006

1006 (MVI) var ett normalår som började en måndag i den julianska kalendern.

Barber

Barber kan syfta på: Barber, Curaçao – en ort i Curaçao Barber (auktor) - Barber (fisk) - ett släkte med ett 140-tal arter av små sötvattensfiskar Barber County – ett administrativt område i delstaten Kansas, USA, Barber Glacier – en glaciär i Antarktis Barber-myntningen – en myntning av amerikanska dimes Barber Motorsports Park – en racerbana belägen i utkanten av Birmingham, Alabama, USA. Barber Passage – en strömfåra i Kanada Ruisseau Barber – ett vattendrag i Kanada