Emma S.

Emma S. Treatment 2 % BHA Toner 150 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Jämför produkt Emma S. Treatment 2 % BHA Toner 150 ml online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Emma S. Treatment 2 % BHA Toner 150 ml i kategorin Ansiktspeeling ansiktsskrubb här hos oss.

Kategori: Ansiktspeeling ansiktsskrubb
Artikelnummer: 27412538
Visa fler

Från kunskapsbanken

Emma

Emma eller EMMA kan syfta på:

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.

K2

K2, lokalt kallat Dapsang eller Chogori, även känt som Mount Godwin Austen eller Qogir Feng, är världens näst högsta berg med en höjd på 8 611 meter över havet. I klättervärlden kallas berget även för klättrarnas berg eftersom det är ett mycket krävande och riskabelt berg att bestiga. Även om berget numera attraherar relativt många klättrare varje säsong är antalet lyckade bestigningar lågt. Antalet kommersiella operatörer som ordnar expeditioner till K2 är betydligt färre än på Mount Everest. K2 är beläget i bergskedjan Karakorum på gränsen mellan Kina och antingen Indien eller Pakistan (pågående gränsdispyt). Ingen hade någonsin klättrat K2 på vintern fram till 2021. Den 16 januari 2021 gjorde tio nepalesiska klättrare den första lyckade vinterbestigningen. Gruppen nådde toppen alla tillsammans och bestod av Mingma Gyalje Sherpa och Nirmal Purja (ledare), och Gelje Sherpa, Mingma David Sherpa, Mingma Tenzi Sherpa, Dawa Temba Sherpa, Pem Chhiri Sherpa, Kilu Pemba Sherpa, Dawa Tenjing Sherpa och Sona Sherpa. Toppgruppen bestod helt av inhemska klättrare. Nirmal Purja var den ende som nådde toppen utan att använda extra syre. Samma dag avled en medlem av en spansk expedition, Sergi Mingote, vid en nedstigning från Läger C3; han föll någonstans mellan Läger C1 och det framskjutna baslägret.

Andrea

Andrea eller Andréa är ett grekiskt namn, bildat av ordet andros som betyder människa. Det är femininformen av Andreas.På svenska och de flesta andra språk är Andrea ett kvinnonamn, men på italienska är det normalt ett mansnamn (en form av Andreas).Det äldsta belägget för Andrea i Sverige är från år 1693. Under 1800-talet var namnet ganska vanligt, men försvann sedan ur namnskicket. I slutet av 1900-talet fick dock namnet en ny uppsving. Den 31 december 2014 fanns det totalt 10 363 kvinnor och 308 män folkbokförda i Sverige med namnet Andrea/Andréa, varav 4 816 kvinnor och 194 män bar det som tilltalsnamn.Namnsdag i Sverige: 10 juli, (1986–1992: 30 november, 1993–2000: 1 november)

Brandt

Brandt, även skrivet Brant, är ett efternamn som främst förekommer i de nordiska länderna och Tyskland, samt bland ättlingar till emigranter från dessa länder. Den 31 december 2012 var det följande antal personer i Sverige med stavningsvarinaterna Brandt 4 496 Brant 47Tillsammans blir detta 4 543 personer.