Sidan innehåller annonslänkar
Ere Perez

Ere Perez Eco Vegan All Beauty Brush

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Denna petite borste är en allround pärla för pulver, highlighters och rouges. Fantastiskt att blanda, dabba och konturera. Borsten är snygg och hållbar med veganborst och majshartshandtag. Perfekt för resor eftersom du bara behöver en borste. Tar hand om alla dina skönhetsbehov.MajshartshandtagMaisharts är ett alternativ till petroleumbaserad plast och ger många lösningar på miljöproblem. Den är gjord av en förnybar resurs och är komposterbar. Maisharts är ett bra hållbart material. NylonborstBorst av nylon är vegan och också mer hygieniskt än ”naturliga” borst som skördats från djur eftersom de inte har sprickor i ytan. De är mer lämpliga för känslig hud och orsakar inte allergier mot hud eller ögon. Syntetborstar är bättre eftersom de inte skadar djur. Rengöring1.Tvätta borsthuvudet från rot till spets och skölj noggrant. 2. Forma borsten försiktigt på plats och låt torka horisontellt på en platt yta. Torka inte borsten ståendes upprätt.
Ere Perez Eco Vegan All Beauty Brush


Beställ Ere Perez Eco Vegan All Beauty Brush på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Ere Perez Eco Vegan All Beauty Brush inom kategorin Contouring.

Kategori: Contouring
Artikelnummer: 2945-134-0001
Visa fler

Från kunskapsbanken

Perez

Perez eller Pérez kan avse:

Eco

ECO eller Eco kan syfta på: ECO-klassificering – ett klassificeringssystem for schacköppningar Goma 2 eco – ett sprängämne Eco Örebro – en basketklubb ECO-92 – en FN-konferens i Rio de Janeiro 1992 Eco-driving – en bränslebesparande körteknik Eco (valuta) - är den framtida valutan för medlemmarna i ECOWAS som planeras för 2020. ECO Economic Cooperation Organization - en samarbetsorganisation för stater i Syd-, Väst- och Centralasien.

Kendall

Kendall kan syfta på följande platser:

Beauty

"Beauty" är en sång från 1996 av det amerikanska hårdrock / glam metalbandet Mötley Crüe. Den skrevs av Nikki Sixx, Tommy Lee och Scott Humphrey. Den finns med på albumet Generation Swine, och släpptes även som singel 1997. "Beauty" nådde en trettiosjunde (#37) placering på US Mainstream Rock.

Brush

Brush kan syfta på: Jared L. Brush (1837–1913), amerikansk politiker Jared M. Brush (1814–1895), amerikansk politiker Brush, Colorado – en stad i Morgan County