Sidan innehåller annonslänkar
Emma S.

Emma S. Ageless Day Cream 50 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Ageless day cream är en återfuktande och skyddande anti-age dagcreme som förebygger hudens åldrande. Ingredienserna Nano White och Detoxophane bidrar till att ge din hud en jämnare hudton, Pore Away bidrar till förminska förstorade porer och att ge huden en mattare hudton utan att den förlorar sin lyster. Innehåller även SPF 15 för att skydda huden mot åldrande.Passar Mogen hyAnvändning Smörj in ageless day cream över ansikte och hals med lätta rörelser efter rengöring och serum.50ml
Emma S. Ageless Day Cream 50 ml


Jämför produkt Emma S. Ageless Day Cream 50 ml online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Emma S. Ageless Day Cream 50 ml i kategorin Dagkräm här hos oss.

Kategori: Dagkräm
Artikelnummer: 2103-109-0050
Visa fler

Från kunskapsbanken

Emma

Emma eller EMMA kan syfta på:

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.