Perfection foundation är en innovativ kombination av naturliga, vegetabiliska och mineraliska ingredienser som har en fantastisk konsistens för en 100% naturlig foundation. Med dess kompakta och krämiga konsistens och en fantastisk mängd pigment ger den din hud en full täckning. Den ger sammetslen matt, men ändå överraskande lysande finish tack vare dess ljusreflekterande mineralpigment. Utvecklad för dig som önskar mycket täckning med ett naturligt resultat.Trots den höga täckningen låter Perfection foundation dina porer andas. Innehåller endast naturliga och ekologiska vegetabiliska oljor, smör och vax som sesamolja, aprikosolja, jojobaolja, kakaosmör, karnaubavax och bivax. Den innehåller sex gånger mer aktiva ingredienser än en genomsnittlig dagkräm och hjälper till att skydda och bibehålla hudens fuktbalans samtidigt som den mattar huden. Formeln är speciellt skapad för blandad och fet hud.Därför kommer du att älska den Ger din hud en långvarig full täckning Ger din hud en naturlig lyster Minimerar små hudavvikelser och fina linjer Bibehåller hudens fuktbalans hela dagen Skyddar din hud Låter din hud andas fritt Cruelty free Är fri från talk, vismutoxiklorid, nanopartiklar, parabener, silikoner, mineraloljor, parfym, syntetiska färgämnen Har högsta möjliga ekokosmetikcertifiering (COSMOS Organic) AnvändningApplicera en liten mängd Perfection foundation ovanpå din primer. Börja vid T-zonen och sprid sedan utåt med hjälp av Couleur Caramels Magic Complexion Brush n°19. Avsluta med Couleur Caramel High Definition Silk Powder eller High Definition Mineral Powder för att fixera basen.35 ml
Couleur Caramel Perfection foundation n°31 Light Beige
Beställ Couleur Caramel Perfection foundation n°31 Light Beige på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Couleur Caramel Perfection foundation n°31 Light Beige inom kategorin Foundation.
Caramel är en libanesisk dramakomedifilm från 2007 med manus och regi av Nadine Labaki, som även spelar huvudrollen som Layale. Den handlar om fem libanesiska kvinnor som hanterar olika situationer såväl som traditionella plikter, förbjuden kärlek, och plikt respektive behov. Filmen är unik på så vis att den inte speglar krigshändelsernas Beirut utan framställer staden som en varm miljö där människor hanterar alldagliga problem.
År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.