Sidan innehåller annonslänkar
Eminence

Eminence Organics Cherries & Berrie nr 2

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Mineralfoundation i puderform. Vårda och skydda din hud med 100 % Organic Mineral Foundation SPF 30. Huden får en perfekt naturlig look och lyster. Organic Mineral Foundation är berikad med vitaminer och mineraler, har en lugnande och skyddande verkan samt reducerar hudens synliga tecken på åldrande. Passar alla hudtyper, även till en känslig hud, rosacea eller acne hud då den har lugnande och anti-inflammatoriska egenskaper. Produkten är vattenfast, perfekt till träningen och solsemestern. Helt fri från starka kemikalier och parfym. Éminence Mineral Foundation finns i flera olika nyanser för att passa just din hudton.Användning Pumpa upp lagom mängd foundation genom att trycka i botten ca 3 gånger. Svep pudret lätt över ansiktet med borsten i uppåtgående cirklande rörelser. Spraya en valfri tonique över hela ansiktet för att ge pudret ordentligt fäste.Färg No. 0 Translucent Kan användas till de flesta hudtoner för att ge ett effektivt skydd och en naturlig look.FärgNo. 1 Honey Apple För en ljus till medium hudton med en neutral till varm undertonFärgNo. 2 Cherries & Berries För en medium hudton med neutral till varm undertonFärgNo. 4 Calendula Spice För en medium till mörk hudton med varma undertoner. Kan även användas som bronzer till en ljusare hudton för att få en fräsch solkysst känsla till hudenFärg No. 5 Cinnamon Bronzer För en mörkare hudton med djupa till röda undertoner. Kan även användas som bronzer för att få solkysst känsla på huden.8 gml
Eminence Organics Cherries & Berrie nr 2


Jämför produkt Eminence Organics Cherries & Berrie nr 2 online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Eminence Organics Cherries & Berrie nr 2 i kategorin Foundation här hos oss.

Kategori: Foundation
Artikelnummer: 2135-166-0002
Visa fler

Från kunskapsbanken

Eminence

Eminence kan syfta på: Eminence (yacht) – en av fyra superyachter av samma modell tillverkade av Abeking & Rasmussen Eminence, Kentucky – en ort i Henry County, Kentucky Eminence, Missouri – administrativ huvudort i Shannon County i Missouri

Henriksen

Henriksen är ett danskt och norskt efterernamn med flera stavningar. Det var ursprungligen ett patrobymikon med betydelsen Henriks son.

K2

K2, lokalt kallat Dapsang eller Chogori, även känt som Mount Godwin Austen eller Qogir Feng, är världens näst högsta berg med en höjd på 8 611 meter över havet. I klättervärlden kallas berget även för klättrarnas berg eftersom det är ett mycket krävande och riskabelt berg att bestiga. Även om berget numera attraherar relativt många klättrare varje säsong är antalet lyckade bestigningar lågt. Antalet kommersiella operatörer som ordnar expeditioner till K2 är betydligt färre än på Mount Everest. K2 är beläget i bergskedjan Karakorum på gränsen mellan Kina och antingen Indien eller Pakistan (pågående gränsdispyt). Ingen hade någonsin klättrat K2 på vintern fram till 2021. Den 16 januari 2021 gjorde tio nepalesiska klättrare den första lyckade vinterbestigningen. Gruppen nådde toppen alla tillsammans och bestod av Mingma Gyalje Sherpa och Nirmal Purja (ledare), och Gelje Sherpa, Mingma David Sherpa, Mingma Tenzi Sherpa, Dawa Temba Sherpa, Pem Chhiri Sherpa, Kilu Pemba Sherpa, Dawa Tenjing Sherpa och Sona Sherpa. Toppgruppen bestod helt av inhemska klättrare. Nirmal Purja var den ende som nådde toppen utan att använda extra syre. Samma dag avled en medlem av en spansk expedition, Sergi Mingote, vid en nedstigning från Läger C3; han föll någonstans mellan Läger C1 och det framskjutna baslägret.