Essie Gel Couture Ballet Nude Like It Loud 514

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Upplev känslan av lyx med Essie Gel CoutureSalongslik gel-manikyr i två enkla steg utan UV-lampa. Den unika vridformade borsten omsluter nagelns alla kurvor så att nagellacket appliceras med perfekt färgtäckning. Avsluta med ett lager gel couture överlack för en glossig finish. Lätt att ta bort.Lyxigt klädsamt i upp till 12 dagar.Applicera två lager av din favorit nyansAvsluta med ett lager gel couture överlackför en glossig finish.
Essie Gel Couture Ballet Nude Like It Loud 514


Beställ Essie Gel Couture Ballet Nude Like It Loud 514 på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Essie Gel Couture Ballet Nude Like It Loud 514 inom kategorin Gellack.

Kategori: Gellack
Artikelnummer: 1103-115-0514
Visa fler

Från kunskapsbanken

Angel

Angel eller angels kan syfta på: Angel (namn) – ett namn som används både som förnamn och efternamn samt personer med namnet Angel (auktor) – beteckningar vid biologisk namngivning för flera personer Angel Records – ett skivbolag bildat 1953 Angeldon – ett fiskeredskap som används vid isfiske Angel (Buffy och vampyrerna) – en rollfigur i serien Buffy och vampyrerna, men han blev så populär att han fick en egen serie, Angel Angel (Tekken) – en figur i spelserie en Tekken Warren Worthington III – en av grundmedlemmarna i X-Men, ursprungligen känd som Angel

Britney

Britney är ett kvinnonamn. Den 31 december 2014 fanns det totalt 22 kvinnor folkbokförda i Sverige med namnet Britney, varav 9 bar det som tilltalsnamn.

Cloud

Cloud är ett pusselspel från 2005 utvecklat av studenter från University of Southern California. De påbörjade utvecklingen av spelet i januari 2005 när de fick ett bidrag på 20 000 dollar och det släpptes för fri nedladdning i oktober samma år. I juli 2006 hade webbplatsen som tillhandahöll spelet besökts sex miljoner gånger och det hade laddats ned 600 000 gånger. Spelet kretsar kring en sovande pojke i en sjukhussäng som drömmer att han flyger. Spelaren iklär sig rollen som pojken och flyger runt i en drömlik värld, där spelupplägget kretsar kring interaktion med moln för att därigenom lösa olika pussel. Konceptet är delvis baserat på speldesignern Jenova Chens barndom. Som pojke låg han ofta på sjukhus till följd av astma och brukade dagdrömma sig bort när han var ensam i sitt rum. Cloud vann Student Showcase Award vid Independent Games Festival 2006. Spelet togs emot väl av recensenter som berömde dess visuella stil, musik och avkopplande stämning. Chen och producenten Kellee Santiago grundade senare spelföretaget Thatgamecompany.