Sidan innehåller annonslänkar
Emma Israelsson

Emma Israelsson Dew Necklace Silver

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Dew Necklace Silver från Emma Israelsson är ett halsband med hänge format efter en daggdroppe. Droppen har en struktur av små kulor och ger en fin kontrast mot den nätta kedjan. Ett smycke fint att...


Beställ Emma Israelsson Dew Necklace Silver på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Emma Israelsson Dew Necklace Silver inom kategorin Halsband.

Kategori: Halsband
Artikelnummer: 1099176
Visa fler

Från kunskapsbanken

Emma

Emma eller EMMA kan syfta på:

Silver

Silver (Ag, från latinets argentum, som också betyder "pengar") är ett metalliskt grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller, och gruppen myntmetaller. Metallen används ofta till smycken. Det används också som elektrisk ledare där mycket höga krav på låg resistans krävs, exempelvis till inneslutning av supraledande material i de största elektromagneterna. Tanken är att om kylningen av supraledaren fallerar så att supraledningen upphör, så ska de mycket stora strömmar det är frågan om kunna gå genom silvret istället utan att ge så höga temperaturer att ledarna smälter. Detta eftersom silver har den lägsta resistansen av alla icke-supraledande ämnen vid tänkbara temperaturer. Silver har också en mycket hög värmeledningsförmåga. Silver är godkänt som färgämne i livsmedel, med E-nummer E 174. Silver är idag (24 juni 2014) värt cirka 4,56 kr/g, eller 21,12 $/oz. En oz (troy ounce), som ädelmetaller ofta mäts i, är 31,103 476 8 g.