Ellwo Professional

Ellwo Professional Volumizing Ellwo Masque 250 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En skonsam och volymgivande hårmask som återställer torrt och livlöst hår. Masken återfuktar på djupet utan att tynga ner eller göra håret fett. Masken passar alla hårtyper även tunna och fina hår. Masken är berikad med Vitamin B5 vilket ökar spänsten i håret. FärgbevarandeInnehåller UV-skyddSulfat- och parabenfrittAnvändning Applicera i hårets längder efter schamponering. Låt verka i 10-15 minuter, skölj ur noggrant. Avsluta med volumizing balsam för bäst effekt.250ml
Ellwo Professional Volumizing Ellwo Masque 250 ml


Jämför produkt Ellwo Professional Volumizing Ellwo Masque 250 ml online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ellwo Professional Volumizing Ellwo Masque 250 ml i kategorin Hårinpackning här hos oss.

Kategori: Hårinpackning
Artikelnummer: 2436-102-0250
Visa fler

Från kunskapsbanken

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.