Ellwo Professional

Ellwo Professional Moisturizing Ellwo HairOil 100 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Ellwo Moisturizing Hair Oil är en näringsrik ochfuktgivande hårolja med en blommig och fruktigdoft med inslag av jasmin. Ger glans och lyster tilltorrt, frissigt och lockigt hår. Den mjukgörandehåroljan är berikad med vårdande ingredienser somolivolja, jojobaolja och arganolja.ANVÄNDNING Applicera 1 pump i handflatan.Gnugga oljan i dina händer. Fördela sedan i längderoch toppar antingen i torrt eller fuktigt hår.100ml
Ellwo Professional Moisturizing Ellwo HairOil 100 ml


Beställ Ellwo Professional Moisturizing Ellwo HairOil 100 ml på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Ellwo Professional Moisturizing Ellwo HairOil 100 ml inom kategorin Hårolja.

Kategori: Hårolja
Artikelnummer: 2436-110-0100
Visa fler

Från kunskapsbanken

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.

1006

1006 (MVI) var ett normalår som började en måndag i den julianska kalendern.