Ere Perez

Ere Perez Vanilla Highlighter Falling Star

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En kräm-highlighter som ger lyster och framhäver dina allra bästa sidor. Den läckra, mjuka konsistensen är smidig att applicera och ger glöd till kindbenen, ögonlocken, brynbenen och läpparna. Innehåller vanilj som verkar lugnande och avslappnande vilket gör att den lämpar sig utmärkt till stressad hud. Kan applicerar direkt på rengjord hy eller över ditt bassmink. Vacker glöd och lyster som passar både dag och natt. Speciella tillfällen älskar denna highlighter – och det gör även kamerorna. Finns i 2 olika nyanser.FärgbeskrivningFalling Star Ljust champagnefärgad, passar alla hudtonerSun Halo Glödande kopparton, passar medium till mörkaApplicera med fingrarna, borste eller svamp på brynbenen, amorbågen och kindbenen. Prova också på dekolletaget eller att blanda i den i din foundation för en naturlig lyster!10 g
Ere Perez Vanilla Highlighter Falling Star


Beställ Ere Perez Vanilla Highlighter Falling Star på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Ere Perez Vanilla Highlighter Falling Star inom kategorin Highlighter.

Kategori: Highlighter
Artikelnummer: 2945-111-0001
Visa fler

Från kunskapsbanken

Perez

Perez eller Pérez kan avse:

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.