Sidan innehåller annonslänkar
Aesop

Aesop Cedar & Citrus Lip Salve 9 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Drenka dina torra läppar i påfyllning med Aesops Cedar och Citrus läppsalva. Den lätta men ändå överdådiga formeln driver lätt över din hud och absorberar snabbt för att undvika att någon tung, klibbig uppbyggnad blir kvar. Djupt återfuktande infunderas läppbalsam med en cocktail av mjölkmedel som härrör från grönsaker, vilket gör att den dränker huden i fukt för långvarig mjukhet. En boost av Grapefruit Rind erbjuder ett lockande element till läppsalven, som kompletteras med Cedar Atlas och Orange Rind. Balsamen är den perfekta produkten för att dyka upp i din väska för påfyllningar när du är på språng, så att du kan undvika sprickade läppar var du än är. 9 ml
Aesop Cedar & Citrus Lip Salve 9 ml


Jämför produkt Aesop Cedar & Citrus Lip Salve 9 ml online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aesop Cedar & Citrus Lip Salve 9 ml i kategorin Läppar här hos oss.

Kategori: Läppar
Artikelnummer: 2084-382-0009
Visa fler

Från kunskapsbanken

Clipper

Clipper kan syfta på: Clipper – en långräckvidd flygbåt, se Boeing 314 Clipper (Pan American World Airways) – individnamn på flygplan för Pan American World Airways 1931-1946 Columbus Clippers – en professionell basebollklubb i Columbus i Ohio i USA Los Angeles Clippers – en amerikansk basketorganisation Packard Clipper – en kaross från Packard Royal Clipper – en femmastad fullriggare byggd 2000 Spartan Clipper – ett engelskt privatflygplan Star Clipper – ett norskt, liberiaregistrerat bulkfartyg

Salvequick

Salvequick (tidigare Salvekvick) är ett styckförpackat plåster, som introducerades 1953 av det svenska företaget Cederroth. Varje enskilt plåster är förpackat i en liten påse av värmeförseglat material, som skyddar mot smuts, damm och bakterier. Det var Europas första styckeförpackade plåster och kom att säljas mycket på den europeiska marknaden. Salvequick är marknadsledande och synonymt med plåster i många länder i Europa. Plåstret finns idag i en rad olika utföranden för olika ändamål och även som flytande plåster på tub.

1905

1905 (MCMV) var ett normalår som började en söndag i den gregorianska kalendern och ett normalår som började en lördag i den julianska kalendern.