Essie

Essie color duo box - ballet slippers & maki me happy

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Detta fina julduo-set innehåller "ballet slippers" och "maki me happy"
Essie color duo box - ballet slippers & maki me happy


Beställ Essie color duo box - ballet slippers & maki me happy på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Essie color duo box - ballet slippers & maki me happy inom kategorin Nagellack.

Kategori: Nagellack
Artikelnummer: 1103-347-0000
Visa fler

Från kunskapsbanken

Color

För videoredigeringsprogrammet Color, se Final Cut.Color är ett japanskt punkband som bildades 1985 i Osaka av Dynamite Tommy som ett år senare grundade det oberoende skivmärket Free-Will. De anses viktiga för utformningen av modet visual kei.

Box

Box kan syfta på: Hästbox – ett utrymme för hästar Postbox – en låda dit post skickas istället för till en gatuadress Samlingsbox – en typ av förpackning för bl.a. skivor och böcker

Amelie

Kvinnonamnet Amelie eller Amélie är en fransk form av namnet Amalia som betyder verksam. Det äldsta belägget för namnet i Sverige är från år 1786. Namnet var som populärast i Sverige under 1980-talet.Den 31 december 2012 fanns det totalt 3 127 kvinnor folkbokförda i Sverige med namnet Amelie/Amélie, varav 1 824 bar det som tilltalsnamn.Namnsdag i Sverige: 20 april, delas med Amalia.