Essie

Essie Nail Lacquer Serene Slate Collection Serene Slate 608

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Essie’s Serene Slate Collection består av 6 krämigt gråa nyanser med undertoner av lugnande blått och jordnära brunt. Essie nagellack har en professionell borste för exakt applicering, kontrollerad mängd och en slät manikyr. Nagellackets formula håller hög salongskvalité och gör att lacket håller länge.Grundaren Essie Weingartens bästa råd för lackning är För att uppnå bästa resultat ska du användaTvå lager nagellackEtt överlackVänta alltid två minuter mellan varje lackning.14ml
Essie Nail Lacquer Serene Slate Collection Serene Slate 608


Beställ Essie Nail Lacquer Serene Slate Collection Serene Slate 608 på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Essie Nail Lacquer Serene Slate Collection Serene Slate 608 inom kategorin Nagellack.

Kategori: Nagellack
Artikelnummer: 1103-318-0608
Visa fler

Från kunskapsbanken

Serene

M/Y Serene är en megayacht tillverkad av Fincantieri i Italien. Hon levererades 2011 till sin dåvarande ägare Jurij Sjefler, en rysk oligark, till en kostnad på 330 miljoner amerikanska dollar. 2015 köptes megayachten av den saudiska kronprinsen Mohammed bin Salman för en köpeskilling på en halv miljard dollar. Serene designades exteriört av Espen Øino medan interiören designades av Reymond Langton Design. Den är 133,9 meter lång och har en kapacitet upp till 24 passagerare fördelat på 15 hytter. Den har också en besättning på 52 besättningsmän och minst en helikopter.Den amerikanske miljardären Bill Gates hyrde Serene under sommaren av 2014 för en veckohyra på fem miljoner dollar.

Collection

Collection kan avse: Collection (album av 2NE1) – ett studioalbum av den sydkoreanska musikgruppen 2NE1 Collection (album av Agnes Carlsson) – ett samlingsalbum från 2013 av Agnes Carlsson Collection (album av Arvingarna) – ett samlingsalbum av det svenska dansbandet Arvingarna Collection (album av Dio) – ett samlingsalbum av det amerikanska hårdrocksbandet Dio Collection (album av Eddie Meduza) – ett samlingsalbum från 1986 av den svenske låtskrivaren Eddie Meduza Collection (album av Magnus Uggla) – ett samlingsalbum av den svenske artisten Magnus Uggla Collection (album av Mats Ronander) – ett samlingsalbum från 1995 av den svenske artisten Mats Ronander Collection (album av Nina Badrić) – ett samlingsalbum av den kroatiska sångerskan Nina Badrić Collection (album av Titiyo) – ett samlingsalbum av den svenske artisten Titiyo Collection (musikalbum av Tracy Chapman) – ett samlingsalbum från 2001 av den amerikanska musikern Tracy Chapman Collection (album av Yngwie Malmsteen) – ett samlingsalbum av den svenske hårdrocksgitarristen Yngwie Malmsteen

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.