Estée Lauder

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex 15 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Upplev en ungdomlig gnista i dina ögon.Denna produkt är fylld av välgörande egenskaper och innehåller nu 10 x koncentrerad Repair Technology. Den hjälper till att reparera den synliga effekten av sömnbrist, UV-strålar, föroreningar och till och med blått ljus. Bevisad effekt Nattkomplexet ger en ljus, återfuktad, synligt uppiggad look med omfattande fördelar för ögonområdetREPARERAR Reparerar dramatiskt synligheten av alla essentiella ålderstecken, inklusive påsar under ögonen, linjer och torrhet.LJUSAR UPP MÖRKA RINGAR på bara 3 veckor.ÅTERFUKTAR i 24 timmar tack vare effektiva fuktgivande ingredienser, bland annat hyaluronsyra.FÖREBYGGER skador orsakade av fria radikaler med 8 timmars antioxidantkraft – en del av vår multi action-teknologi som skyddar mot föroreningar.Innehåller den exklusiva ChronoluxCB™-teknologin för att hjälpa till att främja hudens naturliga reparationsprocess, vilken är vital för ögon som har fått ny energi och ser yngre och som förnyade ut. Den lätta gelcreme-formulan tas snabbt upp av huden, för en mjuk och silkeslen känsla.15ml
Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex 15 ml


Jämför produkt Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex 15 ml online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex 15 ml i kategorin Ögonkräm här hos oss.

Kategori: Ögonkräm
Artikelnummer: 2058-305-0015
Visa fler

Från kunskapsbanken

Lauder

Lauder är en ort i Storbritannien. Den ligger i rådsområdet The Scottish Borders och riksdelen Skottland, i den centrala delen av landet, 500 km norr om huvudstaden London. Lauder ligger 184 meter över havet och antalet invånare är 1 078.Terrängen runt Lauder är platt österut, men västerut är den kuperad. Lauder ligger nere i en dal. Den högsta punkten i närheten är 286 meter över havet, 1,7 km väster om Lauder. Runt Lauder är det glesbefolkat, med 15 invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är Galashiels, 12,2 km söder om Lauder. Trakten runt Lauder består till största delen av jordbruksmark.Kustklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 6 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 14 °C, och den kallaste är december, med −2 °C.

Eye

Eye kan syfta på följande: Eye (sång) – bandet The Smashing Pumpkins