EMITÉ MAKE UP

EMITÉ MAKE UP Micronized Eye Shadow Root

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Micronized Eye Shadow ger ögonlocken en sammetslen känsla med fin lyster. Ögonskuggan är lättarbetad och högpigmenterad vilket förenklar applicering. Micronized Eye Shadows innehåll är noga utvalt för att också passa känsliga ögon, personer som bär kontaktlinser eller är nickel-allergiska. Dess skonsamma formula är helt fri från olja, nickel, metall, parabener och parfym. Micronized Eye Shadow finns både i matta nyanser och med skimmer. Produkten kan användas både fuktig och torr.NickelfriParaben och parfymfri Cruelty Free100% Vegan2g
EMITÉ MAKE UP Micronized Eye Shadow Root


Beställ EMITÉ MAKE UP Micronized Eye Shadow Root på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten EMITÉ MAKE UP Micronized Eye Shadow Root inom kategorin Ögonskugga.

Kategori: Ögonskugga
Artikelnummer: 2298-116-0019
Visa fler

Från kunskapsbanken

Make

Make kan syfta på: Make (äktenskap) – en manlig part i ett äktenskap Make (datorprogram) används för att automatiskt kompilera och länka datorprogram Make, Botswana – en ort (village) i distriktet Kgalagadi i sydvästra Botswana Make (vattendrag i Gabon) – ett vattendrag i Gabon

Cupra

Cupra är ett spanskt märke av sportbilar. Dess ägare är bilföretaget SEAT. Det nya delmärket av detta presenterades officiellt den 22 februari 2018 i Sant Pere de Ribes (Barcelona) i en specialföreställning för pressen.

Eye

Eye kan syfta på följande: Eye (sång) – bandet The Smashing Pumpkins

Root

root är de facto-standard för och det gängse namnet på administratörskontot i Unix och Unixliknande operativsystem. En användare som är (eller kan bli) root kan göra vad som helst med systemet. Internt använder operativsystemkärnan och de flesta bibliotek och datorprogram användarnumret (uid) och det avgörande för kontots rättigheter är att användarnumret är 0. Kontot roots hemkatalog är vanligen /root. Orsaken till att administratörens hemkatalog inte befinner sig under /home, som de övriga användarnas, är att /home kan finnas på en annan partition, eventuellt ansluten via en annan dator (se NFS). Genom att /root ligger på samma partition som / finns katalogen tillgänglig genast vid start och också i problemsituationer. Root är också benämningen på den högsta nivån i filträdet. Sökvägen till denna punkt är ett framåtlutat snedstreck "/". Det utläses "root" (vilket kan ge upphov till hopblandning med sökvägen till roots hemkatalog) eller försvenskat "rotkatalogen" eller "roten".