Sidan innehåller annonslänkar
Emma Israelsson

Emma Israelsson Dew Hoops Silver

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Dew Hoops Silver från Emma Israelsson är ett par snygga creoler med textur. Ytan är klädd med små kulor och örhängena har fått sin design efter daggdroppar. Kombineras fint ihop med ring och halsband...


Jämför produkt Emma Israelsson Dew Hoops Silver online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Emma Israelsson Dew Hoops Silver i kategorin Örhängen här hos oss.

Kategori: Örhängen
Artikelnummer: 1099211
Visa fler

Från kunskapsbanken

Emma

Emma eller EMMA kan syfta på:

Silver

Silver (Ag, från latinets argentum, som också betyder "pengar") är ett metalliskt grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller, och gruppen myntmetaller. Metallen används ofta till smycken. Det används också som elektrisk ledare där mycket höga krav på låg resistans krävs, exempelvis till inneslutning av supraledande material i de största elektromagneterna. Tanken är att om kylningen av supraledaren fallerar så att supraledningen upphör, så ska de mycket stora strömmar det är frågan om kunna gå genom silvret istället utan att ge så höga temperaturer att ledarna smälter. Detta eftersom silver har den lägsta resistansen av alla icke-supraledande ämnen vid tänkbara temperaturer. Silver har också en mycket hög värmeledningsförmåga. Silver är godkänt som färgämne i livsmedel, med E-nummer E 174. Silver är idag (24 juni 2014) värt cirka 4,56 kr/g, eller 21,12 $/oz. En oz (troy ounce), som ädelmetaller ofta mäts i, är 31,103 476 8 g.