EMITÉ MAKE UP

EMITÉ MAKE UP Emu Foundation Primer Oil Blocking 30 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

EMU Mineral Foundation Primer - Oil Blocking är anpassad för dig med fet hy. Produktens ljusreflekterande egenskaper slätar ut fina linjer och grova porer samt absorberar överflöd av olja. Appliceras efter fuktighetskräm och före foundation. EMU Mineral Foundation Primer – Oil blocking skapar bästa förutsättning för ett hållbart och naturligt resultat. Denna Primer innehåller även SEPILIFT DPHP som ger en dokumenterad Anti-Age effekt.FORMULANyckelingrediensen är Silica. Silica är en naturlig vit mineral som effektivt absorberar överflöd av olja. Silica ger också "glid" till produkten och gör den lätt att applicera. EMU foundation primer innehåller även Vitamin C och E som skyddar hyn med antioxidanter samt olja från Nyponfrö och Jojoba, vilket är renande och lugnande.Oil-blockingAnti-ageCruelty-free100% Vegan30ml
EMITÉ MAKE UP Emu Foundation Primer Oil Blocking 30 ml


Jämför produkt EMITÉ MAKE UP Emu Foundation Primer Oil Blocking 30 ml online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten EMITÉ MAKE UP Emu Foundation Primer Oil Blocking 30 ml i kategorin Primer här hos oss.

Kategori: Primer
Artikelnummer: 2298-130-0030
Visa fler

Från kunskapsbanken

Make

Make kan syfta på: Make (äktenskap) – en manlig part i ett äktenskap Make (datorprogram) används för att automatiskt kompilera och länka datorprogram Make, Botswana – en ort (village) i distriktet Kgalagadi i sydvästra Botswana Make (vattendrag i Gabon) – ett vattendrag i Gabon

Cupra

Cupra är ett spanskt märke av sportbilar. Dess ägare är bilföretaget SEAT. Det nya delmärket av detta presenterades officiellt den 22 februari 2018 i Sant Pere de Ribes (Barcelona) i en specialföreställning för pressen.

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.