Mühle

Mühle Rytmo Shaving Brush High-Grade Resin Black Synthetic Black Fibre

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Rakborste i syntet från tyska MÜHLE med mjuka fibrer för en skön rakningsupplevelse när du löddrar. Handtaget är gjort i högklassig svart harts.
Mühle Rytmo Shaving Brush High-Grade Resin Black Synthetic Black Fibre


Beställ Mühle Rytmo Shaving Brush High-Grade Resin Black Synthetic Black Fibre på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Mühle Rytmo Shaving Brush High-Grade Resin Black Synthetic Black Fibre inom kategorin Rakverktyg.

Kategori: Rakverktyg
Artikelnummer: 1962-156-0000
Visa fler

Från kunskapsbanken

Brush

Brush kan syfta på: Jared L. Brush (1837–1913), amerikansk politiker Jared M. Brush (1814–1895), amerikansk politiker Brush, Colorado – en stad i Morgan County

Black

Black kan syfta på: Black (hästfärg) – en hästfärg Familjen Black – familj från Harry Potter-världen Sensation Black – ett dansevenemang Black – HTML-färgnamn på färgen svart Black – artistnamnet för den brittiske musikern Colin Vearncombe

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.

Benjamin

Mansnamnet Benjamin är ett hebreiskt namn (בִּנְיָמִין Binyamin) som betyder "son av högra handen" eller son av "södern" .Benjamin betyder "den sista", närmast sanningen "den yngsta" Benjamin var enligt Bibeln Jakobs son med Rakel och Josefs yngste och enda helbror. Namnet har latiniserats till Beniaminus. Namnet var tidigare mycket ovanligt, men populariteten har ökat mångfalt under 1980- och 1990-talet. I äldre generationer finns det bara några hundra som heter Benjamin. Den 31 december 2008 fanns det totalt 8 796 personer i Sverige med namnet, varav 5 310 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 473 pojkar namnet, varav 312 fick det som tilltalsnamn. I slutet av 2009 fanns det 7 347 män i Finland med namnet, samt några kvinnor. Med anspelning på den bibliska berättelsen har "Benjamin" använts som uttryck för den yngste i en samling män, till exempel "med sina 41 år är han Benjamin i denna sextett".Namnsdag i Sverige: 28 december (1986–1992: 16 augusti). Namnsdag I Finland: 20 december.