Sidan innehåller annonslänkar
Emma Israelsson

Emma Israelsson Golden Dove Wing Ring

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Golden Dove Wing Ring från Emma Israelsson. En vacker guldförgylld ring ur kollektionen DOVE. Storlek One Size Mått Duva 50 x 25 mm Material Guldpläterad mässing


Beställ Emma Israelsson Golden Dove Wing Ring på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Emma Israelsson Golden Dove Wing Ring inom kategorin Ringar.

Kategori: Ringar
Artikelnummer: 184113
Visa fler

Från kunskapsbanken

Emma

Emma eller EMMA kan syfta på:

Golden

Golden kan syfta på: Golden Artist Colors Golden retriever – en hundras Golden (musikgrupp) – en amerikansk rockgrupp

Gringo

Denna artikel behandlar det spanska uttrycket. För tidskriften, se Gringo (tidskrift)Gringo är ett spanskt ord, belagt i europeisk spanska sedan slutet av 1780-talet, med betydelsen "främling".. I populärkultur i allmänhet och amerikanska filmer i synnerhet används ordet i synnerhet om nordamerikaner i Mexiko. I Brasilien används gringo om utlänningar i allmänhet, även andra latinamerikaner. Ursprungligen är gringo en förvanskning av griego i uttrycket "esto está en griego", "det är på grekiska", med betydelse att det är på ett språk man inte kan förstå. Det kan jämföras med uttrycket i svenskan "det är rena grekiskan" när något är oförståeligt.