Sidan innehåller annonslänkar
Glo Skin Beauty

Glo Skin Beauty Blush Papaya Papaya

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Glo Skin Beauty BlushFinns i flera olika toner, varma som kalla men även i matta och skimriga nyanser. Välj mellan 15 olika härliga nyanser, som är fulla med rika mineral-pigment vilket gör produkterna både rena och dryga.
Glo Skin Beauty Blush Papaya Papaya


Beställ Glo Skin Beauty Blush Papaya Papaya på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Glo Skin Beauty Blush Papaya Papaya inom kategorin Rouge.

Kategori: Rouge
Artikelnummer: 1125-326-0007
Visa fler

Från kunskapsbanken

Glo

Glo kan syfta på: Glo (företag) – ett nigerianskt multinationellt telekommunikationsföretag GLO AB - ett svenskt uppstartsbolag i Lund Glo (vattenansamling) – en avskuren vik från havet GLO – ett svenskt punkband från Åsa

Skin

Skin kan avse: Skin (sångare) – brittisk sångerska och låtskrivare (Deborah Dyer) Skin (tecknad serie) – Skin (film) – brittisk-sydafrikansk film från 2008 Skin (TV-serie) – en amerikansk TV-serie från 2003

Beauty

"Beauty" är en sång från 1996 av det amerikanska hårdrock / glam metalbandet Mötley Crüe. Den skrevs av Nikki Sixx, Tommy Lee och Scott Humphrey. Den finns med på albumet Generation Swine, och släpptes även som singel 1997. "Beauty" nådde en trettiosjunde (#37) placering på US Mainstream Rock.

Papaya

Papaya (Carica papaya) eller papaja är en trädformad ört som tillhör familjen Caricaceae. Den kan bli upp till 10 meter hög och blommar i april till augusti. Dess stam förvedas aldrig helt. I toppen sitter en rosett med långskaftade, handflikiga blad. Den är tvåbyggare med han- och honblommor på olika plantor. Hanblomman är långskaftad och honblomman kortskaftad. Frukten hänger i klasar under bladkronan. Den är brandgul eller gul som mogen, har ett laxköttsfärgat fruktkött, är söt, välsmakande och smörartad i konsistensen. Frukten är rik på A- och C-vitamin och har blivit en vanlig syn på frukostbrickor världen över. Den används också i exempelvis godis och glass. Frukten kan även ätas som omogen (då grönfärgad i fruktköttet), exempelvis tillagad som morot, zucchini eller pumpa.Papaya är en urgammal kulturväxt som odlades av indianerna långt innan européernas ankomst. Arten är inte känd i vilt tillstånd, men närstående arter växer i Central- och Sydamerika. Numera odlas papaya i alla varmare trakter och utgör ett betydelsefullt livsmedel. Torkad saft från frukten kallas papain och utvinns genom att man skårar omogna frukter och samlar in det som samlas i skårorna. Papain innehåller proteinspjälkande enzym och används bland annat till att möra kött och som medicin vid matsmältningsbesvär. Inom industrin används papain för att motverka krympning av siden och ull.

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.