Estée Lauder

Estée Lauder Advanced Night Repair Intensive Recovery Ampoules 60stk

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Mikroampuller. Megastyrka. Detta kraftfulla, återupprättande koncentrat vårdar snabbt en stressad hud och hjälper till att stärka hudens försvar mot framtida stress. Den aktiva behandlingsoljan innehåller ChronoluxAI-teknologi som hjälper till att synligt reducera irritation och stärka hudens naturliga återuppbyggnad.Innehåll 60 st ampuller
Estée Lauder Advanced Night Repair Intensive Recovery Ampoules 60stk


Beställ Estée Lauder Advanced Night Repair Intensive Recovery Ampoules 60stk på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Estée Lauder Advanced Night Repair Intensive Recovery Ampoules 60stk inom kategorin Serum.

Kategori: Serum
Artikelnummer: 2058-112-0060
Visa fler

Från kunskapsbanken

Lauder

Lauder är en ort i Storbritannien. Den ligger i rådsområdet The Scottish Borders och riksdelen Skottland, i den centrala delen av landet, 500 km norr om huvudstaden London. Lauder ligger 184 meter över havet och antalet invånare är 1 078.Terrängen runt Lauder är platt österut, men västerut är den kuperad. Lauder ligger nere i en dal. Den högsta punkten i närheten är 286 meter över havet, 1,7 km väster om Lauder. Runt Lauder är det glesbefolkat, med 15 invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är Galashiels, 12,2 km söder om Lauder. Trakten runt Lauder består till största delen av jordbruksmark.Kustklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 6 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 14 °C, och den kallaste är december, med −2 °C.