Schwarzkopf Professional

Schwarzkopf Professional 3D Men Deep Clean Shampoo 250 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Deep Cleansing ShampooSchampot tvättar bort envisa produktrester och avlägsnar fett på normalt till fett hår och hårbotten.Ger ett gnisstrande rent men ändå mjukt och lättkammat hår.250ml
Schwarzkopf Professional 3D Men Deep Clean Shampoo 250 ml


Jämför produkt Schwarzkopf Professional 3D Men Deep Clean Shampoo 250 ml online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Schwarzkopf Professional 3D Men Deep Clean Shampoo 250 ml i kategorin Shampoo här hos oss.

Kategori: Shampoo
Artikelnummer: 1277-170-0250
Visa fler

Från kunskapsbanken

Schwarzkopf

Schwarzkopf är ett varumärke för schampo, balsam och andra hårvårdsprodukter. Det ägs och tillverkas av Henkel-koncernen med huvudkontor i Düsseldorf, Tyskland. År 1898 öppnade kemisten Hans Schwarzkopf ett litet drogeri (färg- och parfymhandel) i Berlin. Schwarzkopf är ett av Henkels mest kända varumärken, med produkter inom hårfärgning, hårvård och styling, både som konsumentprodukter och för frisersalonger.

Kaxholmen

Kaxholmen är en tätort i Skärstads socken i Jönköpings kommun i Jönköpings län, belägen cirka 8 km norr om Huskvarna vid den gamla Grännavägen, (Riks 1:an till 1960). Antal invånare i tätorten uppgår till cirka 1 500.

Clean

Clean var ett konstverk skapat av den svenska konstnären Pål Hollender på galleriet Kaustik under Göteborgs Internationella Konstbiennal 2007. Verket bestod av en stor hög med fyra ton kalciumkarbonat vilket skulle symbolisera den mängd kokain som konsumeras i Sverige under ett år. På väggen i lokalen satt en instruktionstext för hur man kunde gömma knark i högen. Verket provocerade Göteborgs stads kulturnämnds ordförande Helena Nyhus till den grad att hon bojkottade invigningen av biennalen och föreslog en etisk policy för kommunalt kulturstöd som bland annat skulle omfatta information om att konstnärer, för att få kulturstöd, måste hålla sig till lagen. Pål Hollender tilldelades Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin konst 2007 för konstverket.

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.