Sidan innehåller annonslänkar
Ere Perez

Ere Perez Natural Almond Mascara Mauve

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Den eteriska, naturliga mascaran är en stjärnprodukt som Ere Perez lanserade för 13 år sedan. Den innehåller mandelolja för att stärka och förlänga fransarna och stimulera tillväxten. En oöverträffad, vattentålig, long-lasting vegansk mascara. Passar även känsliga ögon och för dig som använder kontaktlinser. Finns i olika nyanser!Lätt att applicera tack vare den flexibla borsten. Applicera mascara som det sista steget i din make-up rutin.Dra borsten mot kanten för att få bort överflödig produkt. Lägg på mascaran med uppåtgående drag och arbeta från roten till franspetsen. Applicera några lager tills önskat resultat är uppnått.10 ml
Ere Perez Natural Almond Mascara Mauve


Beställ Ere Perez Natural Almond Mascara Mauve på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Ere Perez Natural Almond Mascara Mauve inom kategorin Volymmascara.

Kategori: Volymmascara
Artikelnummer: 2945-118-0003
Visa fler

Från kunskapsbanken

Perez

Perez eller Pérez kan avse:

Natural

Natural är det svenska reggaebandet Kalle Baahs andra studioalbum, utgivet 1992. Det är gruppens första album med texter på engelska.