Sidan innehåller annonslänkar
Cera di Cupra

Cera di Cupra Sun Face Cream SPF 50+ 75 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Solskyddskräm för ditt ansikte med solskyddsfaktor 50. Ger ett gott skydd mot skadliga UVA- och UVB-solstrålar.Berikad med honungsextrakt som återfuktar och mjukgör. Vitamin E är en antioxidant som motverkar fria radikaler. Panthenol/Provitamin B5 tillsammans med betaine återfuktar och ger näring.Derivat från mjölk och jäst motverkar rynkor och ger en anti-aging effekt på din hy.AnvändningApplicera solskyddskrämen innan du går ut i solen.75 ml
Cera di Cupra Sun Face Cream SPF 50+ 75 ml


Beställ Cera di Cupra Sun Face Cream SPF 50+ 75 ml på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Cera di Cupra Sun Face Cream SPF 50+ 75 ml inom kategorin Ansikte.

Kategori: Ansikte
Artikelnummer: 2816-105-0075
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.

Cupra

Cupra är ett spanskt märke av sportbilar. Dess ägare är bilföretaget SEAT. Det nya delmärket av detta presenterades officiellt den 22 februari 2018 i Sant Pere de Ribes (Barcelona) i en specialföreställning för pressen.

Face

Face är Pugh Rogefeldts tionde album, utgivet 1983.