Sidan innehåller annonslänkar
Aesop

Aesop Control 9 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En klar gel för utbrottsbenägen hud. Denna transparenta gel för aknebenägen hud innehåller en imponerande lista över ingredienser som är kända för sina antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper. Användning Control hjälper till att minska synligheten av utbrott snabbt, och lugnar dessutom irritationen förknippad med reaktiva utbrott. Vi rekommenderar att du använder Control för direkt applikation på området, med Chamomile Concentrate Anti-Blemish Masque som en fullständig ansiktsmask en eller två gånger i veckan.Kan användas med Chamomille Concentrate Anti-Blemish Masque Vegan och Cruelty Free International Leaping Bunny godkända. 9 ml
Aesop Control 9 ml


Beställ Aesop Control 9 ml på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Aesop Control 9 ml inom kategorin Ansiktsmask.

Kategori: Ansiktsmask
Artikelnummer: 2084-259-0009
Visa fler

Från kunskapsbanken

1905

1905 (MCMV) var ett normalår som började en söndag i den gregorianska kalendern och ett normalår som började en lördag i den julianska kalendern.