Cera di Cupra

Cera di Cupra Beauty Recipe Micellar Water 200 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beauty Recipe Micellar Water är ett rengörande ansiktsvatten för ansikte och kring ögonen. Tar försiktigt bort smuts, föroreningar, smogpartiklar och smink som samlats under dagen utan att rubba hudens normala balans.Formulan bygger på ett återfuktande komplex av betain, naturligt socker och hyaluronsyra som bidrar till att begränsa att huden tappar fukt. Jästextrakt som antioxidant och med en skyddande verkan skapar goda förutsättningar för känslig hy.Micellar Water tar bort smuts och avlagringar, spår av smink och lämnar huden mjuk och fräsch utan att kännas irriterad.AnvändningApplicera morgon och kväll på ansikte, kring ögonen och läppar med bomullsrondell.Dermatologiskt och oftalmologiskt testad. 200 ml
Cera di Cupra Beauty Recipe Micellar Water 200 ml


Jämför produkt Cera di Cupra Beauty Recipe Micellar Water 200 ml online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cera di Cupra Beauty Recipe Micellar Water 200 ml i kategorin Ansiktsvatten här hos oss.

Kategori: Ansiktsvatten
Artikelnummer: 2816-101-0200
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.

Cupra

Cupra är ett spanskt märke av sportbilar. Dess ägare är bilföretaget SEAT. Det nya delmärket av detta presenterades officiellt den 22 februari 2018 i Sant Pere de Ribes (Barcelona) i en specialföreställning för pressen.

Beauty

"Beauty" är en sång från 1996 av det amerikanska hårdrock / glam metalbandet Mötley Crüe. Den skrevs av Nikki Sixx, Tommy Lee och Scott Humphrey. Den finns med på albumet Generation Swine, och släpptes även som singel 1997. "Beauty" nådde en trettiosjunde (#37) placering på US Mainstream Rock.