Sidan innehåller annonslänkar
Emma Israelsson

Emma Israelsson PS23 Coin Bracelet Silver

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Coin PS23 Bracelet Silver från Emma Israelsson är ett fint armband med en silverbricka med texten PS23 ingraverad. En mycket populär dopgåva då den syftar till PS23 - en fin psalm med löfte om...


Jämför produkt Emma Israelsson PS23 Coin Bracelet Silver online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Emma Israelsson PS23 Coin Bracelet Silver i kategorin Armband här hos oss.

Kategori: Armband
Artikelnummer: 169264
Visa fler

Från kunskapsbanken

Emma

Emma eller EMMA kan syfta på:

Silver

Silver (Ag, från latinets argentum, som också betyder "pengar") är ett metalliskt grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller, och gruppen myntmetaller. Metallen används ofta till smycken. Det används också som elektrisk ledare där mycket höga krav på låg resistans krävs, exempelvis till inneslutning av supraledande material i de största elektromagneterna. Tanken är att om kylningen av supraledaren fallerar så att supraledningen upphör, så ska de mycket stora strömmar det är frågan om kunna gå genom silvret istället utan att ge så höga temperaturer att ledarna smälter. Detta eftersom silver har den lägsta resistansen av alla icke-supraledande ämnen vid tänkbara temperaturer. Silver har också en mycket hög värmeledningsförmåga. Silver är godkänt som färgämne i livsmedel, med E-nummer E 174. Silver är idag (24 juni 2014) värt cirka 4,56 kr/g, eller 21,12 $/oz. En oz (troy ounce), som ädelmetaller ofta mäts i, är 31,103 476 8 g.