Embryolisse

Embryolisse Artist's Secret Complexion Correcting Care - Cc Cream 3

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En universell tonad och korrigerande hudvårdsprodukt som anpassar sig till hudtonen på en felfri hud. Hudproblem (rynkor, fina linjer och förstorade porer) suddas ut tack vare mjuka fokuspartiklar för hög täckning.Komplett hudvårdsprodukt som återfuktar, utjämnar och fyller ut huden med hyaluronsyra och återställande biosackarid. Det förhindrar fria radikaler och UV-strålar (SPF20) för att skydda huden mot för tidigt åldrande. En skön konsistens med en silkeslen känsla som håller huden sammetslen.AnvändningApplicera jämnt över hela ansiktet eller på problemområden, på bar hud eller efter dagkräm.30 ml
Embryolisse Artist"s Secret Complexion Correcting Care - Cc Cream 3


Beställ Embryolisse Artist's Secret Complexion Correcting Care - Cc Cream 3 på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Embryolisse Artist's Secret Complexion Correcting Care - Cc Cream 3 inom kategorin BBCCDD-Cream.

Kategori: BBCCDD-Cream
Artikelnummer: 2812-129-0030
Visa fler

Från kunskapsbanken

Secret

Secret har flera betydelser: Secret (musikalbum) – ett studioalbum av den japanska sångerskan Ayumi Hamasaki Secret (sydkoreansk musikgrupp) – en tjejgrupp från Sydkorea bildad 2009 Secret (rysk musikgrupp) – ett ryskt rockband som bildades 1982 Secret (sång) – en sång från det sjätte studioalbumet av den amerikanska popartisten Madonna

Medicare

Medicare kan syfta på Medicare (Australien) Medicare (Kanada) Medicare (USA)

Gucci

Gucci är ett italienskt modehus inom couture och prêt-à-porter, grundat 1921 av Guccio Gucci i Florens, Italien. Modehuset/lädermakeriet är ett av världens starkaste lyxmärken och kontrolleras av Kering. Historien om Gucci har alla ingredienser – kändisar, familjeintriger, till och med mord. Gucci är framförallt kända för sina exklusiva väskor men har ett brett sortiment som omfattar det mesta inom mode och accessoarer.

39

39 (XXXIX) var ett normalår som började en torsdag i den julianska kalendern.

Camilla

Camilla eller Kamilla är ett kvinnonamn av latinskt ursprung som betyder offertjänarinna. Det äldsta belägget i Sverige är från 1817.Namnet hade en popularitetsperiod på 1960- och 1970-talen.[källa behövs]Den 31 december 2014 fanns det totalt 35 670 kvinnor folkbokförda i Sverige med namnet Camilla eller Kamilla, varav 26 392 bar det som tilltalsnamn.Namnsdag: 7 mars sedan 2001. Under åren 1986–2000: 20 oktober.

Pihl

Pihl är ett svenskt efternamn som 2018 bars av 2 294 personer. Pihl var ett vanligt soldatnamn.