Phytomer

Phytomer Complexion CC-Cream with SPF 20 No 1 (Light/Medium) 1 Light

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Phytomers CC-cream smälter ihop med ens egen hudton och gifter sig perfekt med huden. En mycket lätt CC-cream som ger ett väldigt naturligt resultat men ändå fantastiskt bra färgkorrigering. Den har SPF 20 och innehåller pigmentkorrigerande ingredienser för att ge illusionen av en perfekt hudton. Den innehåller bland annat ett biotekniskt marint socker som ger epidermis överhuden mycket fukt och förfinar hudstrukturen. Innehåller även alger som är rika på mineraler och därmed återmineraliserar huden och ger lyster. Den är hudvårdande, skyddande och korrigerande på hudtonen. En blandning av hudvård och makeup. PassarPassar alla hudtyper finns i två nyanser Light Medium och Medium TanAnvändningAnvänds istället för dagcreme eller efter dagcreme över hela ansiktet som en hudvårdande och skyddande dagcreme foundation.50ml
Phytomer Complexion CC-Cream with SPF 20 No 1 (Light/Medium) 1 Light


Beställ Phytomer Complexion CC-Cream with SPF 20 No 1 (Light/Medium) 1 Light på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Phytomer Complexion CC-Cream with SPF 20 No 1 (Light/Medium) 1 Light inom kategorin BBCCDD-Cream.

Kategori: BBCCDD-Cream
Artikelnummer: 2005-117-0001
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bruno

Bruno är ett tyskt mansnamn och efternamn som betyder "brun" och härstammar från germanskan. Andra former av namnet är Bruin, Bruino och Brunon.2007 gavs namnet åt 48 pojkar, ett antal som har ökat sedan 2002. Samma år bar 4 619 män namnet, varav 1 655 som tilltalsnamn. 309 personer namnet som efternamn. Två kvinnor bar namnet, dock ingen som tilltalsnamn.Namnsdagen infaller i Sverige 17 juli. Före 1901 inföll den 6 oktober och mellan 1986 och 2000 inföll den 5 oktober.

10

10 (X) var ett normalår som började en onsdag i den julianska kalendern.

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.

Camilla

Camilla eller Kamilla är ett kvinnonamn av latinskt ursprung som betyder offertjänarinna. Det äldsta belägget i Sverige är från 1817.Namnet hade en popularitetsperiod på 1960- och 1970-talen.[källa behövs]Den 31 december 2014 fanns det totalt 35 670 kvinnor folkbokförda i Sverige med namnet Camilla eller Kamilla, varav 26 392 bar det som tilltalsnamn.Namnsdag: 7 mars sedan 2001. Under åren 1986–2000: 20 oktober.

Pihl

Pihl är ett svenskt efternamn som 2018 bars av 2 294 personer. Pihl var ett vanligt soldatnamn.