Bye Bra

Bye Bra Brösttejp + Satin nipple covers Dark A-C

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

"Den osynliga BHn som lyfter din byst utan kirurgi"   AA-C kupa För AA-C kupa kan vi erbjuda Bye Bra original. Flexibel, transparent och bekväm. I denna förpackning medföljer 1 par tunna nipplecovers i silikon som är återanvändbara upp till 100 gånger.Lyft brösten med brösttejp även kallat bystplåster Naturligt bröstlyft på 1 minut. Säg Hejdå till BHn!  Bye Bra är en snabb lösning och kan effektivt lyfta brösten flera cm utan kirurgi eller BH. Bye Bra består av en mycket tunn och flexibel självhäftande folie tillverkad av världens främsta leverantör. Bye Bra brösttejp är formad som en hästsko, med vilken det är möjligt att flytta bröstvårtornas läge upp till flera centimeter. Resultatet blir helt naturligt och dessutom osynligt.   Bär din Byebra under partyklänningen, halterneck toppar, linnen, bandeaumodeller, klänningar och toppar med djupa urringningar fram och bak.  Du kan tom använda din osynliga BH under bikinin.  Bye Bra tål vatten och fukt!  Allergitestad.I paketet medföljer-4 par ByeBra brösttejp.  -På köpet får du 1 par nipplecovers för att täcka bröstvårtorna.-Återanvändbara upp till 100 gånger.
Bye Bra Brösttejp + Satin nipple covers Dark A-C


Jämför produkt Bye Bra Brösttejp + Satin nipple covers Dark A-C online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bye Bra Brösttejp + Satin nipple covers Dark A-C i kategorin Brösttejp här hos oss.

Kategori: Brösttejp
Artikelnummer: 1926-116-0001

Från kunskapsbanken

Bye

Bye kan syfta på: Bye, Lits distrikt – en by i Lits distrikt (Lits socken) i Östersunds kommun Bye, Marieby distrikt – en by (vars västra del utgör en småort) i Marieby distrikt (Marieby socken) i Östersunds kommun

Bragg

Bragg kan syfta på följande platser:

Back

Back är ett ord som är uppfört med många betydelser i svenska ordböcker. Det är ett efternamn och i Sverige också ett gårdsnamn som kan ingå i personnamn. Det förekommer i en rad geografiska namn, främst i engelsktalande länder. Ordet back ingår vidare i engelska titlar på musikstycken, musikalbum, filmer, tv-serier och böcker, som fått egna artiklar i svenskspråkiga Wikipedia. Verktitlar av detta slag har inte medtagits i det följande.

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.