Sidan innehåller annonslänkar
Carl&Son

Carl&Son Spot Fighter 2 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En concealer som täcker och vårdar finnar genom att salicylsyra tränger ner i porerna och rengör på djupet. Carl&Sons Spotfighter är en krämig och lätt pigmenterad concealer stick som är lätt att applicera och ger en fräsch och jämn hy. Kan användas både dag och natt. Applicera concealern på en finne så ofta som det behövs, blanda enkelt ut kanterna med fingertopparna för ett mjukare och jämnare utseende. Regelbunden användning hjälper till att reducera och eliminera finnar. Produkten är vattenfast, svettålig och har en långvarig formula som absorberar överflöd av olja och gör hudytan matt. Tas lätt bort med Carl&Son Facial Gel Cleanser. 2,5 ml
Carl&Son Spot Fighter 2 ml


Beställ Carl&Son Spot Fighter 2 ml på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Carl&Son Spot Fighter 2 ml inom kategorin Concealer.

Kategori: Concealer
Artikelnummer: 2742-108-0000
Visa fler

Från kunskapsbanken

Spots

Spots är en vik i Caymanöarna (Storbritannien). Den ligger i den östra delen av Caymanöarna, 170 km öster om huvudstaden George Town.

K2

K2, lokalt kallat Dapsang eller Chogori, även känt som Mount Godwin Austen eller Qogir Feng, är världens näst högsta berg med en höjd på 8 611 meter över havet. I klättervärlden kallas berget även för klättrarnas berg eftersom det är ett mycket krävande och riskabelt berg att bestiga. Även om berget numera attraherar relativt många klättrare varje säsong är antalet lyckade bestigningar lågt. Antalet kommersiella operatörer som ordnar expeditioner till K2 är betydligt färre än på Mount Everest. K2 är beläget i bergskedjan Karakorum på gränsen mellan Kina och antingen Indien eller Pakistan (pågående gränsdispyt). Ingen hade någonsin klättrat K2 på vintern fram till 2021. Den 16 januari 2021 gjorde tio nepalesiska klättrare den första lyckade vinterbestigningen. Gruppen nådde toppen alla tillsammans och bestod av Mingma Gyalje Sherpa och Nirmal Purja (ledare), och Gelje Sherpa, Mingma David Sherpa, Mingma Tenzi Sherpa, Dawa Temba Sherpa, Pem Chhiri Sherpa, Kilu Pemba Sherpa, Dawa Tenjing Sherpa och Sona Sherpa. Toppgruppen bestod helt av inhemska klättrare. Nirmal Purja var den ende som nådde toppen utan att använda extra syre. Samma dag avled en medlem av en spansk expedition, Sergi Mingote, vid en nedstigning från Läger C3; han föll någonstans mellan Läger C1 och det framskjutna baslägret.