Cantu

Cantu Shea Butter for Natural Hair Hydrating Cream Condition 709 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Unik formula återfuktar torrt, skört hår och hjälper till att skydda mot kluvna toppar.Tillverkad med rent sheasmör, ger dig Cantu äkta och autentisk skönhet. Omfamna ditt lockiga, vågiga eller korkskruvslockiga hår med Cantu.Användning Applicera en generös mängd produkt på topparna och jobba uppåt mot rötterna. Skölj noggrannt med kallt vatten. För bäst resultat, använd i kombination med Cantu Cleansing Cream Shampoo.709 ml
Cantu Shea Butter for Natural Hair Hydrating Cream Condition 709 ml


Jämför produkt Cantu Shea Butter for Natural Hair Hydrating Cream Condition 709 ml online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cantu Shea Butter for Natural Hair Hydrating Cream Condition 709 ml i kategorin Conditioner här hos oss.

Kategori: Conditioner
Artikelnummer: 2753-112-0709
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bamford

Bamford är en ort och civil parish i Storbritannien. Den ligger i grevskapet Derbyshire och riksdelen England, i den södra delen av landet, 230 km nordväst om huvudstaden London. Bamford ligger 255 meter över havet och antalet invånare är 1 184.Terrängen runt Bamford är lite kuperad. Den högsta punkten i närheten är 421 meter över havet, 1,0 km norr om Bamford. Runt Bamford är det tätbefolkat, med 530 invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är Sheffield, 14,9 km öster om Bamford. Trakten runt Bamford består i huvudsak av gräsmarker.Kustklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 7 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 14 °C, och den kallaste är februari, med 0 °C.

Natural

Natural är det svenska reggaebandet Kalle Baahs andra studioalbum, utgivet 1992. Det är gruppens första album med texter på engelska.