Alissa Beauté

Alissa Beauté Derma Sensitive Sensitive Cream 50 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En närande och lugnande cream som gör huden mjuk och len, reducerar rodnad, svalkar och ger fukt. lämpar sig för känslig och rodnad hud. Innehåller, Riskliolja, sheasmör, allantoin, ceramider threhalos. Derma Sensitive är framtagen för ömtålig och känslig hud. Passar för couperotisk hud (brustna blodkärl) genom att stärka kapillärernas väggar. Hjälper huden att reglera rodnad orsakad av temperaturväxlingar och skyddar huden mot att bli röd. Produkten Stärker och stramar upp de svaga mikrokapillärerna - Lugnar huden-Reducerar rodnad och jämnar ut hudtonen.Framtagen för ömtålig och känslighud. Passar för rodnad hud (vidgade blodkärl) genom att stärka kapillärernas väggar. Hjälper huden att reglera rodnad orsakad av temperaturväxlingar.Används morgon och kväll på rengjort ansikte. Applicera lämplig mängd på ansikte, hals och dekolletage, undvik ögonpartier. Använd med fördel ett Alissa Beaute Bio Active serum under krämen.50ml
Alissa Beauté Derma Sensitive Sensitive Cream 50 ml


Beställ Alissa Beauté Derma Sensitive Sensitive Cream 50 ml på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Alissa Beauté Derma Sensitive Sensitive Cream 50 ml inom kategorin Dagkräm.

Kategori: Dagkräm
Artikelnummer: 2299-104-0050
Visa fler

Från kunskapsbanken

Alissa

Alissa är en form av det tyska kvinnonamnet Adeliza som i sin tur är en variant av det forntyska namnet Adelheid. Det äldsta belägget i Sverige är från år 1488.Den 31 december 2014 fanns det totalt 293 kvinnor i Sverige med namnet Alissa, varav 247 bar det som tilltalsnamn.Namnsdag i Sverige: saknas

Galderma

Galderma är ett internationellt läkemedelsföretag som grundades 1981. Galderma utvecklar och marknadsför produkter inom medicinsk hudvård och är en av de största aktörerna på området. Galderma ägs sedan 2014 av Nestlé Skin Health och har 34 helägda dotterbolag världen över, cirka 5 500 anställda, och ett världsomspännande nätverk av distributörer. Produkterna i Galdermas portfölj finns tillgängliga i 80 länder för behandling av ett stort antal hudsjukdomar, bland annat akne, rosacea, nagelsvamp, psoriasis, steroidkänsliga dermatoser, pigmentsjukdomar och hudcancer. Galderma tillverkar också läkemedel och medicintekniska produkter för estetiska behandlingar.

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.