Sidan innehåller annonslänkar
c/o Gerd

c/o Gerd Blueberry Queen Cream 75 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

BLUEBERRY QUEEN CREAM är en ekologisk fuktbevarande och rik ansiktskräm som mjukgör och ger den torra eller mogna huden återfuktning. Den är vår mest närande ansiktskräm som återfuktar på djupet. Sammansättningen av ecocertifierade råvaror och den E-vitaminrika blåbärsfröoljan gör Blueberry Queen Cream till mycket vårdande för hy med behov av fukt. Vegetabiliska oljor så som gurkörtsolja, nyponfröolja, jojobaolja och sheasmör tillhör huden näring och förebygger torr hud.c/o Gerd tillverkar ekologiska och naturliga skönhetsprodukter i sin egen fabrik i Jokkmokk. Produkterna tillverkas av råvaror som har liten eller ingen belastning för natur, djur och människa och så långt de går är råvarorna ekologiska, eko-certifierade eller utvalt- processade för att värna om miljön. Produkterna är inte djurtestade och är fria från silikoner, mineraloljor, PEG/PGG, mikroplaster, parfymer eller parabener. Tuberna är gjorda av grön PE-plast. Använd på väl rengjord hy, morgon och kväll. Vid behov av extra fukt rekommenderar vi Blueberry Queen Facial Oil som underlag innan krämen. 75ml
c/o Gerd Blueberry Queen Cream 75 ml


Beställ c/o Gerd Blueberry Queen Cream 75 ml på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten c/o Gerd Blueberry Queen Cream 75 ml inom kategorin Dagkräm.

Kategori: Dagkräm
Artikelnummer: 2950-115-0075
Visa fler

Från kunskapsbanken

Caracol

Caracol kan syfta på följande platser:

Gerd

Gerd kan avse: GERD – en vanlig orsak till symtomen halsbränna och sura uppstötningar, se Gastroesofageal refluxsjukdom Gerd (mytologi) – i nordisk mytologi en vacker jättinna Gerd (namn) – ett namn Gerd Island – en ö i Antarktis Gird (slätt) – slätt i Afghanistan Stora etiopiska renässansdammen (GERD eller TaIHiGe)