Sidan innehåller annonslänkar
c/o Gerd

c/o Gerd Cloudberry Facial Cream 75 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

CLOUDBERRY FACIAL CREAM är en ekologisk ansiktskräm som innehåller en hög halt av hjortronfröolja som är rik på C-vitamin. Passar hy som är i behov av fukt och är yttorr. Denna kräm innehåller även bland annat avokadoolja, sheasmör, nyponfröolja samt gurkört som hjälper att balanserad och ge naturlig återfuktning samt lyster. Vid behov av extra fukt rekommenderar vi Cloudberry Facial Oil och/eller Cloudberry Serum vid torrhet på vissa punkter i ansiktet eller som en intensivkur för att boosta hyn. c/o Gerd tillverkar ekologiska och naturliga skönhetsprodukter i sin egen fabrik i Jokkmokk. Produkterna tillverkas av råvaror som har liten eller ingen belastning för natur, djur och människa och så långt de går är råvarorna ekologiska, eko-certifierade eller utvalt- processade för att värna om miljön. Produkterna är inte djurtestade och är fria från palmolja, silikoner, mineraloljor, PEG/PGG, mikroplaster, parfymer eller parabener. Tuberna är gjorda av grön PE-plast.Använd på väl rengjord hy, morgon och kväll. Vid behov av extra fukt rekommenderar vi Cloudberry Facial Oil och/eller Cloudberry Serum vid torrhet på vissa punkter i ansiktet eller som en intensivkur för att boosta hyn75ml
c/o Gerd Cloudberry Facial Cream 75 ml


Beställ c/o Gerd Cloudberry Facial Cream 75 ml på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten c/o Gerd Cloudberry Facial Cream 75 ml inom kategorin Dagkräm.

Kategori: Dagkräm
Artikelnummer: 2950-116-0075
Visa fler

Från kunskapsbanken

Caracol

Caracol kan syfta på följande platser:

Gerd

Gerd kan avse: GERD – en vanlig orsak till symtomen halsbränna och sura uppstötningar, se Gastroesofageal refluxsjukdom Gerd (mytologi) – i nordisk mytologi en vacker jättinna Gerd (namn) – ett namn Gerd Island – en ö i Antarktis Gird (slätt) – slätt i Afghanistan Stora etiopiska renässansdammen (GERD eller TaIHiGe)