Cera di Cupra

Cera di Cupra Beauty Recipe Elasticity Nourishing Cream 50 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En lätt ansiktskräm för dig med normal och blandhy. Berikad med jungfru bivax som bromsar hudens normala åldrande. Hyaluronsyra och bomullsextrakt tillsammans med fytokomplex av oliv-, lin-, mandel, och borageolja ger din hud både återfuktning och skydd.Resultatet blir en len och avslappnad hy som undviker att bli uttorkad under dagen.AnvändningApplicera ansiktskrämen direkt efter din ansiktstvätt.Dermatologiskt testad.50 ml
Cera di Cupra Beauty Recipe Elasticity Nourishing Cream 50 ml


Jämför produkt Cera di Cupra Beauty Recipe Elasticity Nourishing Cream 50 ml online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cera di Cupra Beauty Recipe Elasticity Nourishing Cream 50 ml i kategorin Dagkräm här hos oss.

Kategori: Dagkräm
Artikelnummer: 2816-125-0050
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.

Cupra

Cupra är ett spanskt märke av sportbilar. Dess ägare är bilföretaget SEAT. Det nya delmärket av detta presenterades officiellt den 22 februari 2018 i Sant Pere de Ribes (Barcelona) i en specialföreställning för pressen.

Beauty

"Beauty" är en sång från 1996 av det amerikanska hårdrock / glam metalbandet Mötley Crüe. Den skrevs av Nikki Sixx, Tommy Lee och Scott Humphrey. Den finns med på albumet Generation Swine, och släpptes även som singel 1997. "Beauty" nådde en trettiosjunde (#37) placering på US Mainstream Rock.