Cera di Cupra

Cera di Cupra Beauty Recipe Protective Nourishing Cream 50 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En lätt ansiktskräm för torr hy som behöver återfuktning på djupet, skydd och näring. Formulan bromsar ålderstecken och är berikad med virgin bivax tillsammans med hyaluronsyra, honungsextrakt och vitamin E.AnvändningApplicera krämen direkt efter ansiktstvätt.Dermatologiskt testad.50 ml
Cera di Cupra Beauty Recipe Protective Nourishing Cream 50 ml


Beställ Cera di Cupra Beauty Recipe Protective Nourishing Cream 50 ml på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Cera di Cupra Beauty Recipe Protective Nourishing Cream 50 ml inom kategorin Dagkräm.

Kategori: Dagkräm
Artikelnummer: 2816-120-0050
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.

Cupra

Cupra är ett spanskt märke av sportbilar. Dess ägare är bilföretaget SEAT. Det nya delmärket av detta presenterades officiellt den 22 februari 2018 i Sant Pere de Ribes (Barcelona) i en specialföreställning för pressen.

Beauty

"Beauty" är en sång från 1996 av det amerikanska hårdrock / glam metalbandet Mötley Crüe. Den skrevs av Nikki Sixx, Tommy Lee och Scott Humphrey. Den finns med på albumet Generation Swine, och släpptes även som singel 1997. "Beauty" nådde en trettiosjunde (#37) placering på US Mainstream Rock.