Cera di Cupra

Cera di Cupra Moisturizing Brightening Cream 50 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En återfuktande hudkräm som både bidrar med att ljusa upp din hudton något och samtidigt skyddar mot smog och partiklar som lätt sätter sig på huden under dagen.Formulan innehåller luminescine som är en aktiv ingrediens som kommer från mulleinblommor. Just denna har en direkt effekt på huden och ger den lyster.Konsistensen på ansiktskrämen är lätt och den går snabbt in i huden utan att kladda. Ger en 24 timmars återfuktande effekt.Dermatologiskt testad.50 ml
Cera di Cupra Moisturizing Brightening Cream 50 ml


Jämför produkt Cera di Cupra Moisturizing Brightening Cream 50 ml online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cera di Cupra Moisturizing Brightening Cream 50 ml i kategorin Dagkräm här hos oss.

Kategori: Dagkräm
Artikelnummer: 2816-122-0050
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.

Cupra

Cupra är ett spanskt märke av sportbilar. Dess ägare är bilföretaget SEAT. Det nya delmärket av detta presenterades officiellt den 22 februari 2018 i Sant Pere de Ribes (Barcelona) i en specialföreställning för pressen.