Cera di Cupra

Cera di Cupra Protective Moisturizing Cream 50 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En 24 timmars ansiktskräm som skapar lyster och skyddar huden mot smog och föroreningar i luften. Skapad för att en god återfuktande effekt för torr och känslig hy.Formulan består av ceramide complex, känt för att skydda huden och bibehålla hudens naturliga fuktbalans. Lätt konsistens som går snabbt in i huden utan att den känns fet.AnvändningApplicera ansiktskrämen direkt efter ansiktstvätt.Dermatologiskt testad.50 ml
Cera di Cupra Protective Moisturizing Cream 50 ml


Jämför produkt Cera di Cupra Protective Moisturizing Cream 50 ml online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cera di Cupra Protective Moisturizing Cream 50 ml i kategorin Dagkräm här hos oss.

Kategori: Dagkräm
Artikelnummer: 2816-118-0050
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.

Cupra

Cupra är ett spanskt märke av sportbilar. Dess ägare är bilföretaget SEAT. Det nya delmärket av detta presenterades officiellt den 22 februari 2018 i Sant Pere de Ribes (Barcelona) i en specialföreställning för pressen.