Sidan innehåller annonslänkar
Ere Perez

Ere Perez Papaya Sos Marmalade 30 g

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En föryngrande, vitaliserande och lugnande marmeladliknande salva. Rädda din hud med denna näringsgivande cocktail av kokos, hampa, chia, grapeolja och fermenterad papaya som snabbar på den positiva effekten av viktiga antioxidanter och vitaminer på din hud. Papaya SOS Marmalade har en kraftfullt reparerande effekt som lugnar skador, insektsbett, ärr och torr eller stressad hud. Salvan smälter smidigt in i huden och verkar vårdande och skyddande. Skapad för användning i på ansikte / händer / fötter / kropp / hår. Ett effektivt botemedel rikt på zink, magnesium och kalium. Ringblomma dämpar inflammation, chia ger omega-fettsyror. Använd mycket eller lite, perfekt för resor och alla sorters äventyr, stora som små.Använd för att vårda och skydda läppar, nagelband, ärr, hälar, kluvna hårstrån, myggbett, skråmor, blåmärken eller problemhud.Massera försiktigt in tills produkten absorberats i huden.Ta skonsamt bort ditt smink – Låt salvan smälta över ansiktet och tvätta bort med hjälp av en varm handduk.30 g
Ere Perez Papaya Sos Marmalade 30 g


Jämför produkt Ere Perez Papaya Sos Marmalade 30 g online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ere Perez Papaya Sos Marmalade 30 g i kategorin Dagkräm här hos oss.

Kategori: Dagkräm
Artikelnummer: 2945-106-0030
Visa fler

Från kunskapsbanken

Perez

Perez eller Pérez kan avse:

Papaya

Papaya (Carica papaya) eller papaja är en trädformad ört som tillhör familjen Caricaceae. Den kan bli upp till 10 meter hög och blommar i april till augusti. Dess stam förvedas aldrig helt. I toppen sitter en rosett med långskaftade, handflikiga blad. Den är tvåbyggare med han- och honblommor på olika plantor. Hanblomman är långskaftad och honblomman kortskaftad. Frukten hänger i klasar under bladkronan. Den är brandgul eller gul som mogen, har ett laxköttsfärgat fruktkött, är söt, välsmakande och smörartad i konsistensen. Frukten är rik på A- och C-vitamin och har blivit en vanlig syn på frukostbrickor världen över. Den används också i exempelvis godis och glass. Frukten kan även ätas som omogen (då grönfärgad i fruktköttet), exempelvis tillagad som morot, zucchini eller pumpa.Papaya är en urgammal kulturväxt som odlades av indianerna långt innan européernas ankomst. Arten är inte känd i vilt tillstånd, men närstående arter växer i Central- och Sydamerika. Numera odlas papaya i alla varmare trakter och utgör ett betydelsefullt livsmedel. Torkad saft från frukten kallas papain och utvinns genom att man skårar omogna frukter och samlar in det som samlas i skårorna. Papain innehåller proteinspjälkande enzym och används bland annat till att möra kött och som medicin vid matsmältningsbesvär. Inom industrin används papain för att motverka krympning av siden och ull.

Åberg

Åberg är ett vanligt svenskt efternamn som kan stavas på något olika sätt. Den 31 december 2019 var det följande antal personer i Sverige med stavningsvarianterna Åberg 10 210 Åbergh 41 Aaberg 22 Åhberg 10Tillsammans blir detta 10 283 personer, vilket ger namnet plats nummer 77 på listan över Sveriges vanligaste efternamn.