Emma S.

Emma S. Purifying Mud Mask 100 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Purifying mud mask är en djuprengörande lermask som på endast tio minuter gör din hud ren, fräsch och strålande. Kaolinlera och aktiverat Bambukol rengör porerna på djupet genom att absorbera orenheter samtidigt som Niacinamid (vitamin B3) och Glycerin tillför och bevarar fukt.Ett mineralkomplex med Magnesium och Zink boostar din hud med näring och energi, och Havrelipider och Allantoin lugnar och mjukgör. Purifying mud mask innehåller även antioxidanter från Enbär och Mjölktistel. Passar blandhy, normal till fet hy.Smörj in ett jämnt lager på rengjord och torr hud. Undvik området kring ögonen. Låt verka i 5–10 minuter och skölj av med ljummet vatten. Rekommenderad användning 1–2 gånger i veckan.100ml
Emma S. Purifying Mud Mask 100 ml


Beställ Emma S. Purifying Mud Mask 100 ml på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Emma S. Purifying Mud Mask 100 ml inom kategorin Djuprengörande ansiktsmask.

Kategori: Djuprengörande ansiktsmask
Artikelnummer: 2103-164-0100
Visa fler

Från kunskapsbanken

Emma

Emma eller EMMA kan syfta på:

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.

1006

1006 (MVI) var ett normalår som började en måndag i den julianska kalendern.

Maria

Maria är ett kvinnonamn, och en grekisk eller latinsk form av det ursprungliga arameiska namnet Mariam, (hebreiska Mirjam, arabiska Maryam). En finsk form av namnet är Marja, och likaså smekformerna Maj och Maja. Den engelska formen av namnet är Mary, den franska är Marie. I framför allt katolska länder är Maria/Marie också vanligt namn på män, oftast sammansatt som sista delen av ett dubbelnamn (jämför Marie-José Pérec med Jean-Marie Le Pen). Före reformationen i Sverige gavs inga flickor namnet Maria av religiösa skäl. Därefter blev det desto vanligare, och namnet är idag ett av de allra vanligaste kvinnonamnen i Sverige. Det är överhuvudtaget i sina olika former den kristna världens vanligaste kvinnonamn. Maria var den 31 december 2006 Sveriges vanligaste kvinnonamn och bars av 444 908 personer, varav 81 849 personer hade det som tilltalsnamn. År 2003 fick 4 340 flickor namnet, varav 159 fick det som tilltalsnamn. Namnsdag: 28 februari (sedan början av 1800-talet). I Finland den 2 juli.