Toppik

Toppik Spray Applicator + Free Hairline

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

För en applicering med mer precision fästs Spray Applicator på hårfiberbehållaren. Detta fantastiska verktyg gör det möjligt för fibrerna att sprayas direkt ur behållaren - för en smidig, jämn och sparsam applicering. Nu ingår även en Hairline Optimizer som underlättar appliceringen vid hårlinjen, och vars oregelbundna tänder ger dig en naturtrogen hårlinje. Spray Applicator - Ger mer precision vid applicering - Jämn fördelning av hårfibrerna - Kompatibel med Toppik hårfibrer i Regular Size (12g) och Large Size (27,5g) Hairline Optimizer - Eliminerar raka linjer vid hårlinjen - Ger en naturlig, mjuk look - Förhindrar hårfibrer från att falla ner i pannan
Toppik Spray Applicator + Free Hairline


Jämför produkt Toppik Spray Applicator + Free Hairline online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Toppik Spray Applicator + Free Hairline i kategorin Färgtillbehör här hos oss.

Kategori: Färgtillbehör
Artikelnummer: 1312-103-0000

Från kunskapsbanken

Freestyle

Freestyle är den "svenskspråkiga" benämningen på en typ av bärbara kassettbandspelare. Freestylen lanserades den 1 juli 1979 av Sony under varumärket Walkman. Därefter har freestyle blivit en generell benämning på portabla bandspelare som vanligtvis används tillsammans med hörlurar.På enkla modeller saknas flera tekniska finesser som finns på större bandspelare, cd-spelare etc. Som standard finns ett volymreglage och tre knappar – uppspelning, snabbspolning framåt och stopp. För att spola tillbaka kassettbandet är man då tvungen att ta ut kassetten, vända sida på den och spola framåt. Därutöver finns en utgång avsedd för hörlurar samt ett bältesclips. Standardmodeller drivs av batterier. Det finns även modeller med olika extrafunktioner som exempelvis integrerad högtalare, snabbspolning bakåt, AM-/FM-radio, uttag för nätadapter, extra basåtergivning, equalizer samt omkopplare för normal-, krom- och metallband.Dåvarande Svenska Språknämnden försökte försvenska uttrycket till bärspelare, men detta uttryck slog aldrig igenom. Bärbara CD-spelare kallades på svenska för CD-freestyle när de introducerades. Det finns även andra typer av bärbara kassettbandspelare, exempelvis så kallade fickminnen (diktafoner) och bergsprängare. Den 22 oktober 2010 meddelade Sony att produktionen av bärbara kassettbandspelare upphört.

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.