Rebecca Stella

Rebecca Stella Foundation 01 Fair Light Neutral

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En täckande och vattenfast foundation som infunderar huden med växtextrakt och vitamin E vilket resulterar i strålande och ungdomlig hud. Dess fina, silkeslena struktur glider över huden och täcker alla hudimperfektioner och bildar ett osynligt lager. Hudens struktur ser mjukare ut och formulan ger justerbar täckning. Finns i 7 nyanser. AnvändningFör lätt täckning, använd fingertopparna för att blanda ut från mitten av ansiktet och utåt. Klappa försiktigt in. Blanda in foundation i ansiktet med fingrarna i en duttande eller klappande rörelse. Rör fingrarna i cirkulär rörelse uppåt. För medium till hög täckning, arbeta med en foundationborste eller sminksvamp. Sprid ut över pannan, näsan, kinderna, under ögonen, ovanför dina läppar, haka och hals och blanda sedan din foundation jämnt över ansiktet. Hur du hittar din nyans Skuggan av din käklinje är den mest exakta nyansen jämfört med din naturliga underton och hjälper dig också att få en uppfattning om hur foundationen kommer att se ut mot din hals. Att ta reda på din underton hjälper dig att välja rätt foundation nyans för just dig eftersom din underton alltid kommer att förbli densamma och inte förändras på grund av exponering för element eller olika hudförhållanden. 30 ml
Rebecca Stella Foundation 01 Fair Light Neutral


Jämför produkt Rebecca Stella Foundation 01 Fair Light Neutral online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rebecca Stella Foundation 01 Fair Light Neutral i kategorin Foundation här hos oss.

Kategori: Foundation
Artikelnummer: 2209-148-0001
Visa fler

Från kunskapsbanken

Stella

Kvinnonamnet Stella är ett ganska nyligen konstruerat namn. Det användes bland annat i ett skådespel av Goethe och kommer från det latinska ordet för "stjärna". Namnet kom in i den svenska almanackan 1901 och ersatte då Vårfrudagen som var ägnad åt firandet av jungfru Marias himmelsfärd. Namnet har egentligen aldrig varit riktigt vanligt, men populariteten har ökat något sedan början på 1990-talet och speciellt efter sekelskiftet och finns nu bland de 100 vanligaste namnen. 31 december 2009 fanns det totalt 3683 personer i Sverige med namnet Stella, varav 2901 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 158 flickor namnet, varav 133 fick det som tilltalsnamn. Namnsdag: i Sverige 15 augusti, i Finland 16 oktober.

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.