Ateljé TeBoon

Ateljé TeBoon Ängel Hängsmycke 18 karat guld

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Ängel Hängsmycke 18 karat guld från Ateljé TeBoons egen design. Söt välgjord skyddsängel i 18k guld. Passar bra som dopgåva eller present till någon du tycker om! Kedja köps separat. Material...


Jämför produkt Ateljé TeBoon Ängel Hängsmycke 18 karat guld online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ateljé TeBoon Ängel Hängsmycke 18 karat guld i kategorin Hängsmycken här hos oss.

Kategori: Hängsmycken
Artikelnummer: 121530
Visa fler

Från kunskapsbanken

Ateljé

Ateljé är en arbetslokal för en konstnär. En ateljé är oftast ändamålsenlig, och har de utrymmen och framförallt det ljusinsläpp som krävs för den konstnärliga verksamheten. Ateljéer används även av till exempel formgivare, silversmeder, fotografer och grafiker. Med ateljévåning menas ofta en våning belägen högst upp i ett hus med stora fönster, eventuellt takfönster.

Angel

Angel eller angels kan syfta på: Angel (namn) – ett namn som används både som förnamn och efternamn samt personer med namnet Angel (auktor) – beteckningar vid biologisk namngivning för flera personer Angel Records – ett skivbolag bildat 1953 Angeldon – ett fiskeredskap som används vid isfiske Angel (Buffy och vampyrerna) – en rollfigur i serien Buffy och vampyrerna, men han blev så populär att han fick en egen serie, Angel Angel (Tekken) – en figur i spelserie en Tekken Warren Worthington III – en av grundmedlemmarna i X-Men, ursprungligen känd som Angel

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.