Aesop

Aesop Rose Hair & Scalp Moisturising Masque

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Intensiv hårbehandling för att återställa vitalitet och glans till alla typer av hår. En rik mjukgörande treatment som ska användas i hår och hårbotten en gång i veckan i en halvtimme. Om håret är extremt uttorkat kan det lämnas över natten. Denna mask passar alla typer av hår men perfekt för torrt, sprött eller färgat hår. Användning Om du vill ha vackert, mjukt hår bör du spendera en halvtimme på att applicera denna fantastiska hårbehandlingsmask. För att hålla håret glansigt och hårbotten i toppskick, gör det varje vecka.Kan användas med Nurturing Shampoo and Conditioner Vegan och Cruelty Free International Leaping Bunny godkända. 500 ml
Aesop Rose Hair & Scalp Moisturising Masque


Jämför produkt Aesop Rose Hair & Scalp Moisturising Masque online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aesop Rose Hair & Scalp Moisturising Masque i kategorin Hårinpackning här hos oss.

Kategori: Hårinpackning
Artikelnummer: 2084-335-0500
Visa fler

Från kunskapsbanken

Rosenrot

Denna artikel handlar om växten rosenrot. För musikalbumet med samma namn, se Rosenrot (musikalbum). För singeln med samma namn, se Rosenrot (singel).Rosenrot (Rhodiola rosea, tidigare Sedum rosea) är en art i familjen fetbladsväxter. Arten förekommer i norra Europa, Pyrenéerna till Karpaterna, norra Asien, östra Nordamerika och Grönland. I Sverige är den vanlig i fjällen, men förekommer i mindre utsträckning även i Hälsingland, Norrbotten och Bohuslän. Den har fått sitt namn eftersom roten luktar som rosor. Några varieteter kan urskiljas: var. rosea - blir 20-30 cm hög. Bladen är 0,7-1,2 cm långa och fint tandade. Blomställningen är kvastlik och kronbladen gröngula.var. microphylla - blir 10-16 cm hög. Bladen är ca 3,5 cm långa, hela eller med få tänder mot spetsen. Blomställningen är huvudlik och kronbladen är gula.