Acca Kappa

Acca Kappa White Moss Restorative Fluid For Delicate Hair 50 ml

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

White Moss -Restorative Fluid for Delicate Hair - skyddande hårolja och hårbehandling. Innehåller incaolja och linolja för håret.Incaolja är exceptionellt närande och vårdande för håret.Skyddar håret och gör det mjukt och elastiskt.Silkeslen effekt med naturlig glans.Motverkar slitna och kluvna hårtoppar.Gör håret lätt och mjukt att kamma och borsta infor hårstyling. Ta några droppar hårolja i fuktigt hår efter schamponering och eller hårbalsam. Torka sedan håret med eller utan fön utan att skölja ur produkten ur håret. Kan också användas i torrt hår för att skydda håret och förbättra glansen.50ml
Acca Kappa White Moss Restorative Fluid For Delicate Hair 50 ml


Beställ Acca Kappa White Moss Restorative Fluid For Delicate Hair 50 ml på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Acca Kappa White Moss Restorative Fluid For Delicate Hair 50 ml inom kategorin Hårolja.

Kategori: Hårolja
Artikelnummer: 2392-145-0050
Visa fler

Från kunskapsbanken

Kappa

Kappa kan syfta på: Kappa (bokstav) – en bokstav i det grekiska alfabetet Kappa (plagg) – samlande benämning på olika typer av ytterplagg Kappa (avhandling) – en sammanfogande text som integrerar olika delar i en sammanläggningsavhandling Kappa (matematiktävling) – en tävling i matematik för lärare Valvkappa – det kupiga fältet mellan bågar och valvribbor i ett valv Kappa (mytologisk gestalt) – en gestalt i japansk mytologi Kappa (företag) – ett internationellt klädmärke och sportutrustningstillverkare Lancia Kappa – en italiensk personbil Kappa – ett parti av rynkat tyg på möbler och gardiner, se volang Kappa - En emoji på twitch som betyder att man är sarkastisk eller skojar

Moss

Moss är en stad och tätort i Norge. Den är centralort i Moss kommun, Østfold fylke, men tätorten sträcker sig även in i grannkommunerna Rygge (7 584 av invånarna) och Vestby (5 480) Konventionen i Moss är ett fredsavtal mellan Sverige och Norge, som undertecknades i Moss den 14 augusti 1814, Sverige har haft fred sedan dess.

Bamford

Bamford är en ort och civil parish i Storbritannien. Den ligger i grevskapet Derbyshire och riksdelen England, i den södra delen av landet, 230 km nordväst om huvudstaden London. Bamford ligger 255 meter över havet och antalet invånare är 1 184.Terrängen runt Bamford är lite kuperad. Den högsta punkten i närheten är 421 meter över havet, 1,0 km norr om Bamford. Runt Bamford är det tätbefolkat, med 530 invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är Sheffield, 14,9 km öster om Bamford. Trakten runt Bamford består i huvudsak av gräsmarker.Kustklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 7 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 14 °C, och den kallaste är februari, med 0 °C.