Sidan innehåller annonslänkar
EMITÉ MAKE UP

EMITÉ MAKE UP Highlighting Pen Coco

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

BB- Highlighting Pen är den perfekta highlight-produkten som enkelt och effektivt lyfter och ljusar upp området kring ögon, kindben och näsrygg. Den praktiska pennan ger precision och exakt dosering vilket minskar risken för kladd. BB Highlight Pen passar också utmärkt som eyeshadow primer. Nyanserna är mjukt neutral och passar de flesta hudtoner.FORMULAPennan innehåller bland annat Spherical Powder och Aminosyror. Aminosyra binder hudens fuktighet samt främjar kollagenproduktion medans Spherical Powder suddar ut ojämnheter och ger naturlig ”blurring- effekt.
EMITÉ MAKE UP Highlighting Pen Coco


Beställ EMITÉ MAKE UP Highlighting Pen Coco på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten EMITÉ MAKE UP Highlighting Pen Coco inom kategorin Highlighter.

Kategori: Highlighter
Artikelnummer: 2298-110-0002
Visa fler

Från kunskapsbanken

Make

Make kan syfta på: Make (äktenskap) – en manlig part i ett äktenskap Make (datorprogram) används för att automatiskt kompilera och länka datorprogram Make, Botswana – en ort (village) i distriktet Kgalagadi i sydvästra Botswana Make (vattendrag i Gabon) – ett vattendrag i Gabon

Cupra

Cupra är ett spanskt märke av sportbilar. Dess ägare är bilföretaget SEAT. Det nya delmärket av detta presenterades officiellt den 22 februari 2018 i Sant Pere de Ribes (Barcelona) i en specialföreställning för pressen.

Copenhagen

Copenhagen kan syfta på: Copenhagen (häst) – en berömd häst som reds i Napoleonkrigen och pyreneiska fälttåget av hertigen av Wellington Copenhagen Records – ett danskt skivbolag

Cocoa

Cocoa är Apples egen objektorienterade programmeringsmiljö som används på operativsystemet Mac OS. Det är en av de fem största API:erna som finns tillgängliga för Mac OS X. Cocoa-baserade program skrivs i regel i programmeringsspråket Objective-C med hjälp av programmen Xcode och Interface Builder. Båda programmen finns tillgängliga på installationsskivan för Mac OS X eller så kan man ladda ner dem gratis från Apples webbplats.