Glitter Eco Lovers

Glitter Eco Lovers Free to PARTY Body Glitter Kit

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Free To PARTY kitet ska symbolisera den känslan av att gå all-in på en fest med glitter som kan användas över hela kroppen. Glittermixen består av små och stora guld och silver-färgade glitterkorn med ett touch av lila.Innehåll 1 x 20ml Bioglitter, 1 x 20ml aloe vera gel, 1 x sminkborste. Förpackningen är 7x7 cm stor och får plats i en liten handväska. Alla produkter är veganska och allt emballage är återvinningsbart. Glitter Eco Lovers är ett miljövänligt växtbaserat löst glitter som brytes ner i naturen. Det är vegansk och ej testat på djur. Färg kan smitta av på kroppen, speciellt de mörka färgerna, men det går enkelt att tvätta bort med mild tvål. Glittret är inte ätbart och får ej appliceras för nära ögat. Påför aloe vera gelen på önskat område och arbeta in glittret med sminkborsten. Låt aloe veran torka och glittret sitter kvar tills du tvättar bort det med vatten. Bio glittret kan användas över hela kroppen, i håret och på naglarna.40 ml
Glitter Eco Lovers Free to PARTY Body Glitter Kit


Jämför produkt Glitter Eco Lovers Free to PARTY Body Glitter Kit online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Glitter Eco Lovers Free to PARTY Body Glitter Kit i kategorin Highlighter här hos oss.

Kategori: Highlighter
Artikelnummer: 2913-107-0000
Visa fler

Från kunskapsbanken

Glitter

Glitter är en blandning bestående av små reflekterande partiklar som kan ha olika form och färg. Glitterpartiklarna reflekterar ljus från olika vinlar, vilket får glittret att glittra och glimra. Glitter liknar konfetti och paljetter men har mindre partiklar. Från förhistorisk tid har man använt olika material, som malakit, glimmer och andra sten och mineraler, men även insekter och glas. Modernt glitter tillverkas ofta av plast, papper eller metall. Glitter används i visst smink och hygienartiklar, som dekoration, till pyssel eller hobbyarbeten eller som dekoration på textilier och kläder. Glittergirlang, även stavat glittergirland, förekommer som julpynt, bland annat i julgranar. Föregångaren började tillverkas under 1700-talet i tyska Fürth och Nürnberg. I Sverige gick det under benämningen änglahår när det blev vanligt runt år 1880.Glitter i form av mikroplaster är skadligt för miljön och djurlivet. Det finns därför krav på att sådant glitter borde förbjudas. Det finns alternativt glitter på marknaden som är nedbrytbart i naturen.

Eco

ECO eller Eco kan syfta på: ECO-klassificering – ett klassificeringssystem for schacköppningar Goma 2 eco – ett sprängämne Eco Örebro – en basketklubb ECO-92 – en FN-konferens i Rio de Janeiro 1992 Eco-driving – en bränslebesparande körteknik Eco (valuta) - är den framtida valutan för medlemmarna i ECOWAS som planeras för 2020. ECO Economic Cooperation Organization - en samarbetsorganisation för stater i Syd-, Väst- och Centralasien.

Freestyle

Freestyle är den "svenskspråkiga" benämningen på en typ av bärbara kassettbandspelare. Freestylen lanserades den 1 juli 1979 av Sony under varumärket Walkman. Därefter har freestyle blivit en generell benämning på portabla bandspelare som vanligtvis används tillsammans med hörlurar.På enkla modeller saknas flera tekniska finesser som finns på större bandspelare, cd-spelare etc. Som standard finns ett volymreglage och tre knappar – uppspelning, snabbspolning framåt och stopp. För att spola tillbaka kassettbandet är man då tvungen att ta ut kassetten, vända sida på den och spola framåt. Därutöver finns en utgång avsedd för hörlurar samt ett bältesclips. Standardmodeller drivs av batterier. Det finns även modeller med olika extrafunktioner som exempelvis integrerad högtalare, snabbspolning bakåt, AM-/FM-radio, uttag för nätadapter, extra basåtergivning, equalizer samt omkopplare för normal-, krom- och metallband.Dåvarande Svenska Språknämnden försökte försvenska uttrycket till bärspelare, men detta uttryck slog aldrig igenom. Bärbara CD-spelare kallades på svenska för CD-freestyle när de introducerades. Det finns även andra typer av bärbara kassettbandspelare, exempelvis så kallade fickminnen (diktafoner) och bergsprängare. Den 22 oktober 2010 meddelade Sony att produktionen av bärbara kassettbandspelare upphört.

Benton

Benton kan syfta på:

Body

Body kan syfta på: Body (klädesplagg) – damtopp eller en typ av damunderkläder för överkroppen Body (tidskrift) – svensk bodybuildingtidning Electronic body music – musikgenre

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.